Jakub501 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 W jakim rozmiarze kupiliście siatkę do bagażnika w QQ+2? (myślę o podłogowej) U mnie, po pomiarach wychodzi trapez. Znalazłem firmę na allegro, która robi siatki na wymiar. Kupowaliście standardową, czy zamawialiście? Czy warto kupić jeszcze drugą do montażu na siedzeniach (tworzy się rodzaj kieszeni)? Edit: Sprawdziłem raz jeszcze - zaczepy mam na ścianach bocznych bagażnika od strony klapy, a od strony siedzeń mam tylko na ich tylnej części (plecach) - nie ma uchwytów z prawej i lewej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 W jakim rozmiarze kupiliście siatkę do bagażnika w QQ+2? (myślę o podłogowej) U mnie, po pomiarach wychodzi trapez. Znalazłem firmę na allegro, która robi siatki na wymiar. Kupowaliście standardową, czy zamawialiście? Czy warto kupić jeszcze drugą do montażu na siedzeniach (tworzy się rodzaj kieszeni)? Edit: Sprawdziłem raz jeszcze - zaczepy mam na ścianach bocznych bagażnika od strony klapy, a od strony siedzeń mam tylko na ich tylnej części (plecach) - nie ma uchwytów z prawej i lewej strony Ja używam zwykłej prostokątnej, która dostałem razem z Vectrą. Z tyłu jest po prostu bardziej napięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enak Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Taką siatkę zamawiałem na allegro, faktycznie robią pod wymiar. Trzeba podać odleglości zaczepów -oni już dobiorą wymiar. Siatka jest w kształcie trapezu. Ogólnie jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub501 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dzięki za odpowiedzi. Zmierzyłem i zamówiłem. Do QQ+2 pasuje siatka o wymiarach 136x96. Gumka dookoła jest naprężona, ale sama siatka jest luźna - można ją zebrać zaczepem, jeżeli wożone rzeczy są płaskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoc Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dzięki za odpowiedzi. Zmierzyłem i zamówiłem. Do QQ+2 pasuje siatka o wymiarach 136x96. A możesz podać namiary gdzie zamowiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemex Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zerknij http://www.siatkisamochodowe.pl rozmiarówek multum, a nawet jak nie znajdziesz piszesz do nich podajesz jaki szukasz rozmiar po kilku godzinach jest wykonana i w sklepie internetowym, sklepik sprawdzony sam kupowałem szybka wysyłka, dobre siatki oplatane gumą szerokości 5 mm, własnie ta guma mnie uratowała zastanawiałem się na allegro były tańsze ale bez gumy kolega kupił taką badziewie luźna wogóle się nie dostosowuje. Jak kupiłem w siatkach samochodowych i po zamontowaniu rewelka az kumpel mi zazdrosci ale fakt dałem drożej niż on tylko że ja swoją teraz używam a jego to tragedia nic nie trzyma hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.