Gość Felix Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Chcialbym do swojego sunny car zalozyc halogeny w zderzaku jednak nie moge nigdzie ich dostac po rozsadnej cenie . Nie wiecie gdzie takie znajde mozliwie tanio. Moze pasuja jakies inne tylko jakie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 no ja tez nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 wiesz o halogeny do suniaka trudno też kiedyś szukałem , i wkońcu kupiłem takie uniwersalne za 50 zł trochę było ciężko je przypasować ale się udało. W podróbce takich raczej niema, albo aso ale tam cena 800 zł :roll: :roll: używki dostać ciężko ale i drogo coś ok 150-200 zł :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 lukas.nis mozesz wkleic jakies fotki efektu koncowego Chetnie bym zobaczyl jak wyszlo i jak sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 No bo mam w zdezaku tylko dziury po halogenach i nic wiecej. Pasuje je czyms uzupelnic. Jak mozesz to prosze tak jak poprzednik o wklejenie jakis fotek bo moze bym zrobił tak jak Ty. [ Dodano: Nie 26 Mar, 2006 09:57 ] No a zaślepki w te dziury jest łatwiej dostac ? Bo moze bym zaślepił i w inne miejsce umocował jakies uniwersalne ? :shock: Jak ktos moze niech doradzi. Z góry dzięki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość indygox Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 ja tez szukam halogenów do suniaka i ciężko jest - a na xedosie krzyczą 150 zł za sztuke - brr 300 zł za halogeny ?? :-) 150 za 2 bym dał :-) , no i jeszcze nieszczęsna mata wygłuszająca pod przednią maske, kurde nie ma ktoś namiearu na takie cudo bo obdzwoniłem wszedzie i nic !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 A N-14 w ogóle to miał pod msaką mate wygłuszającą ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 A N-14 w ogóle to miał pod msaką mate wygłuszającą ?? wyglada na to ze mial bo u mnie jest :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 I u mnie tez jest mata , po dzwonie sie lekko potargała ale lekkie poprawki i jak nówka A z halogenami ciezko .... to fakt ... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ku2000 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 ee tam wielkie problemy z halogenkami, dziury zakryjcie siatka a kupcie sobie dwa szperacze i zrobcie tak jak ja to zrobilem. zadnych dziur nie wiercilem bo sa tam juz oryginalne. http://i38.photobucket.com/albums/e127/x-kuba/IMGP0209.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 ku2000 no ładnie to wyglada nie powiem, tylko te zaślepki tez jest ciezko chyba utrafić :-( [ Dodano: Pon 27 Mar, 2006 19:09 ] A w Sunnym LX zaślepki są wyciągane czy trzeba piłowac ????? Prosze o info bo nawet nie wiem :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość indygox Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 wiesz co szperacze to sobie można do łady zamontowac nie obrażając nikogo a tak na powaznie to czasem chce sie miec jakąs częśc oryginalną taka jak powinna byc - ale chyba pomysle o jakis standardowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 indygox Ja wiem ze mozna bo gdybym nie miał juz dziur po starych halogenach to był załozył nawet od traktoru. Chodzi o to ze jak mam dziury na oryginalne halogeny o jakis tam wymiarach to pasuje juz takie zamontowac zeby to mialo rece i nogi. A uniwersalnych o tych wymiarach nie ma i w tym jest wlasnie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ku2000 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 wiec chyba nie pozostaje nic innego jak zyczyc udanych polowow w szukaniu i oby nie byly tak drogie jak gdzie niegdzie podaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość indygox Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 U mnie sytuacja wygląda troche inaczej bo mam juz całą instalacje do halogenów podpietą a ze samochód był bity z przodu to gośc wymienił zderzak w miejscu moich halogenów sa zaślepki - wiec z kupnem mi sie nie śpieszy- a co do szperaczy to był tylko zart w stylu ( "aczkolwiek to se na pralke przyklej ") sorki jeśli kogos uraziłem ps u ciebie na zdjęciu wygląda to całkiem wpożatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 No tak wiec bede szukał do upadłego .... az znajde !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 ten jeszcze ma halogeny http://www.allegro.pl/show_item.php?item=94849521 miniaturka trzecia. wyglada na anglika ciekawe czy halogenom to cos przeszkadza. pozdrawiam slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 ehhh .... to nie te ... :-( a juz myslalem Ale szukamy dalej Dzieki za info Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesrock Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 witam mam pytanie czy halogeny przeciwmgielne w N14 sa podłączone pod instalacje tylniego swiatła przeciwmgielnego załaczaja sie równoczenie czy sa niezalezne ????? z gory dzikei za odpowiedz.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafio Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Hallo Leute, mam do sprzedania halogeny do zwykłej wersji zderzaka - oryginały (odkupiłem od Xsandafer'a - ale ja poszukuję do wersji GTi montowane po dwa) Jak kto jest zainteresowany to info na priv. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drejk Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 rafio jak cos to pisz na gg czy jestem czy nie. albo na priv. czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesrock Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 ponawiammoje pytanie witam mam pytanie czy halogeny przeciwmgielne w N14 sa podłączone pod instalacje tylniego swiatła przeciwmgielnego załaczaja sie równoczenie czy sa niezalezne ????? z gory dzikei za odpowiedz.....pozdrawiam jest to dla mnie bardo istotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Halogeny (przednie przeciwmgielne) mozna wlaczyc gdy sa wlaczone swiatla postojowe niezaleznie od tylnego przeciwmgielnego. pozdrawiam slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesrock Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 aha dzieki w takim razie musze ciagnac jeszcze jedne obwod pozdrawiam i dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ktos szukał http://www.allegro.pl/item96257633_halogen..._w_zderzak.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi