Gość _Pablo_ Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 to albo halogeny które kupiłem miały zmieniane wtyczki albo u mnie w aucie wtyczki ktoś obciął i zamienił, bo nihryna nie pasowały żadne wtyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Acid Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 a czy te podejda do Sloneczka? http://www.allegro.pl/item206422408_haloge...sklep_lodz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Czy halogeny z Primery 91r bede pasowac do Sunnego91r ??? [ Dodano: Sob 24 Lis, 2007 15:27 ] http://moto.allegro.pl/item270880483_nissa...ewa_strona.html [ Dodano: Sob 24 Lis, 2007 15:28 ] tutaj jest i do Sunnego i do Primery P10 moze ktos kiedys tak zakladal ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siwy26 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 witam wszystkich potrzebuje jakies kozackie halogeniki do mojego nissana sunny 1.6 12v obojetne mi to czy montowane w zdezak czy na zdezak jesli ma ktos na zbyciu jakies fajne to prosze o kontakt zgory dzieki to moj numereki tela 609466398 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vad_marv Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 wita w moim sunny b12 sa zamontowane halogeny w spoileru kostki zdaje sie podlaczone wlaczniki na miejscu ale ni pieruna niemoge ich wlaczyc.pozatym pare innych elrktrycznych zeczy nie dziala coodz sprawdzlem bespieczniki polaczenia kabli itp. no cuz szykuje sie chyba wizyta u jakiegos dobrego elektromechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Czy halogeny z Primery 91r bede pasowac do Sunnego91r ???Z jednej strony wydaje mi się że będą pasować, bo jak sobie wytniesz dziurę w zderzaku tak będzie pasować, ale na pewno nie będą idealne(rozmiar) na dziury co są już w zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 _Pablo_, sprzedja swoje :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 _Pablo_, sprzedja swoje :D:D Sprzedam jak ktoś mi sprzeda halogeny pryeciwmgłowe i dalekosiężne oraz zderzak z SR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Sam bym zalozyl taki wypas jakbym mial pozdrawiam [ Dodano: Czw 06 Gru, 2007 22:10 ] gregor, gdzie kupiles ten przekaznik ???? [ Dodano: Czw 06 Gru, 2007 22:10 ] PILNE [ Dodano: Sro 12 Gru, 2007 19:49 ] hmmmmm u mnie tez sa kabelki i podlaczam do nich szperacze i nic przekaznik podmienilem od tylnich przeciwmgielnych ;> ale czemu to nie dziala ??????????????? wie ktos ???? a gdzie przelacznik zamontowac ?????? [ Dodano: Nie 16 Gru, 2007 13:40 ] no i gotowe potu nie bylo bo zimno http://img507.imageshack.us/my.php?image=s6302889uw1.jpg [ Dodano: Nie 16 Gru, 2007 13:41 ] http://img507.imageshack.us/img507/350/s6302889uw1.jpg [ Dodano: Nie 16 Gru, 2007 13:45 ] [ Dodano: Pon 17 Gru, 2007 21:13 ] jeszcze zywice musze kupic i troche to oszparowac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazbir Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Panowie... kto z uprzejmych kolegów powie mi jak podłączyc halogeny? Chodzi mi konkretnie o przycisk(włącznik) nie zaglądałem co prawda jak to wygląda pod deska rozdzielczą ale dorwałem własnie nowe szkiełka i włącznik, no i jest on ucięty kawałeczek za kostką. Razem jest tam kilka poplątanych i połączonych ze sobą w dziwny sposób taśmą izolacyjną kabelków :?: I teraz tak: nie wiem czy to rzeźba poprzedniego właściciela czy tak to poprostu jest? Może jest to tylko kwestia odnalezienia identycznej kostki i wpięcia jej ale spodziewam sie bardziej że znajde tam kilka takich samych i co wtedy? Wole zapytać wcześniej niż rozebrać pół deski i zostac z d*pa w krzakach, mam nadzieje że rozumiecie a kolejna sprawa... wtyczki które mam poprowadzone w miejsce halogenów są inne niż gniazda w halogenach... troche mnie to zdziwiło. Szkiełka na 100% są z Sunnego wiec nie wiem o co chodzi. Z tym że tutaj można poprostu zmienić wtyczki i po sprawie, jednak jak ktoś ma wiedze na ten temat i zechce zaspokoić moją ciekawość to bede wdzięczny pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Panowie...Pamiętaj, że w naszym klubie są też kobiety Co do wtyczek na/w desce to faktycznie są tam chyba dwie podobne wtyczki, ale tylko w jedną się wepniesz. Co do wtyczek przy halogenach to trudno je tam znaleźć ja sobie z tym nie poradziłem więc zaprowadziłem do elektryka, ale mogłem lepiej poszukać bo po pół roku jak zdjąłem zderzak to w tedy je znalazłem. także szukaj porządnie a znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazbir Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 dzisiaj przeżubrowałem cała konsole środkową i znalazlem jedną wolna kostkę... nie wiem juz nic w tej chwili :diabel: Czy jest w klubie ktoś kto ma halogeny i mógłby mi pomóc? jaki w ogole powinien być włączk? bo gość od którego kupiłem szkiełka wyslał mi 2 włączniki, identyczne jak te to tylnej przeciwmgielnej. Czy to możliwe żeby przednie i tyle były odpalane na jednym guziku? wydaje mi sie to niemożliwe... Gdzie powinien być włącznik? na panelu środkowym czy koło klamki? a może z boku przy kierownicy? Co do kabli to nie mam problemu doskonale wiem które to powinny być bo były ładnie wyprowadzone do miejsc gdzie montuje sie halogeny ale maja małe wtyczki, halogeny zaś mają duże i takie "ruskie" jakby stary typ albo nie wiem co :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 dzisiaj przeżubrowałem cała konsole środkową i znalazlem jedną wolna kostkę... nie wiem juz nic w tej chwili :diabel: Czy jest w klubie ktoś kto ma halogeny i mógłby mi pomóc? jaki w ogole powinien być włączk? bo gość od którego kupiłem szkiełka wyslał mi 2 włączniki, identyczne jak te to tylnej przeciwmgielnej. Czy to możliwe żeby przednie i tyle były odpalane na jednym guziku? wydaje mi sie to niemożliwe... Gdzie powinien być włącznik?Źle szukałeś, nie na konsoli środkowej tylko po lewej stronie od kierownicy. i przełącznik jest inny niż ten z środkowej konsoli. Aha wtyczka może być głęboko schowana i sklejona na taśmę (tak było u mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 witaj Ja mam założone przeciwmgielne i dalekosiężne z wersji SR. Jeśli chodzi o przeciwmgielne (bo chyba to miałeś na myśli pisząc "halogeny") to właśnie jest przełącznik (pokazany na zdjęciu) a cała niezbędna instalacja elektryczna jest już gotowa tylko trzeba się podłączyć i chyba (bo nie pamiętam) powpinać przekaźnik i bezpiecznik, a jeśli chodzi o dalekosiężne to razem z długimi trzeba spiąć ale niestety należy również dorobić całą instalacje elektryczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazbir Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 faktycznie chodziło mi o przeciwmgielne bezpiecznik w skrzynce mam a co do przekaźnika to nie wiem ale zaraz sprawdze gdzie moge go ewentulanie dokupic? no i nie mam oryginalnego włącznika wiec chyba pójde do elektronicznego i coś sobie dosztukuje bo innej alternatywy nie mam :/ aha - ja swoje światełka znalazlem przypadkiem i to za taką cene że moze lepiej jej nie bede podawał jej publicznie bo niektórym kolegom z klubu może podskoczyć ciśnienie ale cena była na prawde okazyjna! :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keyeter Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Czy może mi ktoś podać symbol przekaźnika do przednich halogenów N14 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość diablo1433 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 (edytowane) a mnie z kolei interesuje co to za kostka jest w środkowym panelu obok ogrzewania tylnej szyby, awaryjnych i przeciwmgielnych ??? czy to przypadkiem kostka nie od przeciwmgielnych przednich ?? Edytowane 20 Listopada 2009 przez diablo1433 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kroliqster Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 a mnie z kolei interesuje co to za kostka jest w środkowym panelu obok ogrzewania tylnej szyby, awaryjnych i przeciwmgielnych ??? czy to przypadkiem kostka nie od przeciwmgielnych przednich ?? nie kostka od halogenow jest tam gdzie sterowanie elektrycznych lusterek. a ta o ktorej ty mowisz to nie mam pojecia ale u mnie tez jest wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość diablo1433 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 nie kostka od halogenow jest tam gdzie sterowanie elektrycznych lusterek. a ta o ktorej ty mowisz to nie mam pojecia ale u mnie tez jest wolna A w takim razie mam jeszcze pytanie czy wszystkie wersje są wyposażone w kostkę do przeciwmgielnych?? wiem że to ni w tym poscie ale czy wersje slx miały elektryczne lusterka (bo ja mam manuale) :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keyeter Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 a mnie z kolei interesuje co to za kostka jest w środkowym panelu obok ogrzewania tylnej szyby, awaryjnych i przeciwmgielnych ??? czy to przypadkiem kostka nie od przeciwmgielnych przednich ?? To może być kostka do włącznika spryskiwacza reflektorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość diablo1433 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 To może być kostka do włącznika spryskiwacza reflektorów. A może to być kostka od wycieraczek reflektorów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi