Gość kaiser19 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 zmienione: zderzak felgi progi obramowanie tylnych lamp końcówka tłumika filtr jeszcze do zmiany : turbina dolotu powietrza BYLA TAKA: A JEST TAKA: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktr Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 mi sie średnio widzi a co to turbina dolotu powietrza?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaiser19 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 mi sie średnio widzi a co to turbina dolotu powietrza?? pozdro http://imageshack.us/photo/my-images/15/62735193.jpg/ pokaz swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktr Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 pokazywałem jak byłem mały jak poszukasz troche to znajdziesz moje auto nie no nie jest jakaś zła ta Twoja almera, chociaż ja bym pare rzeczy zmienił, każdy ma swój gust a ta turbina to w sumie do czego i jakie ma spełniać zadanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaiser19 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 teraz z niej rezygnuje bo będę zmieniał filtr na stożkowy i turbina nie zda swojego przeznaczenia chyba.. może da się jakoś to połączyć muszę jeszcze o tym poczytać . Jak masz oryginalny filtr montujesz ja w rurze która doprowadzania do niego powietrze zasysane(obcinasz wkładasz miedzy dwie i montujesz tak żeby nie wylatywało ). I gdy odpalasz i samochód zaczyna ssać powietrze turbinka zaczyna się kręcić i powietrze szybciej jest dostarczane do filtra co przekłada się na szybsze napełnianie cylindrów (samochód dostaje góra 5KM więcej co przekłada się na lepszy moment obrotowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berry Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Jak masz oryginalny filtr montujesz ja w rurze która doprowadzania do niego powietrze zasysane(obcinasz wkładasz miedzy dwie i montujesz tak żeby nie wylatywało ). I gdy odpalasz i samochód zaczyna ssać powietrze turbinka zaczyna się kręcić i powietrze szybciej jest dostarczane do filtra co przekłada się na szybsze napełnianie cylindrów (samochód dostaje góra 5KM więcej co przekłada się na lepszy moment obrotowy . padłeś...powstań... Teraz sobie wyobraź co będzie jak zamontujesz 3 takie turbinki Z nadkola możesz poprowadzić rurę powietrza i do niej jeszcze wstawić ze 3 wiatraczki od komputera, dodatkowo będą napędzać powietrze turbinka 3x 5 KM wiatraczki 3x 5 KM masz 30KM więcej co do autka naprawdę ładnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaiser19 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 padłeś...powstań... Teraz sobie wyobraź co będzie jak zamontujesz 3 takie turbinki Z nadkola możesz poprowadzić rurę powietrza i do niej jeszcze wstawić ze 3 wiatraczki od komputera, dodatkowo będą napędzać powietrze turbinka 3x 5 KM wiatraczki 3x 5 KM masz 30KM więcej co do autka naprawdę ładnie się prezentuje haha ;D pozdrawaiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.