Gość donkamyk Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Wiam mam taki problem ze moja nyska p12 po dluzszym staniu na wolnych obrotach (30sec.) wchodzi w tryb awaryjny. Wmomencie gdy ja zgasze i odpale problem znika poczatek byl taki ze falowala na zimnym silniku a teraz zapalil sie check i nie ma mocy nie kopci ani nie szarpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Wiam mam taki problem ze moja nyska p12 po dluzszym staniu na wolnych obrotach (30sec.) wchodzi w tryb awaryjny. Wmomencie gdy ja zgasze i odpale problem znika poczatek byl taki ze falowala na zimnym silniku a teraz zapalil sie check i nie ma mocy nie kopci ani nie szarpie. Witam. Kolego, ten temat jest bardzo często poruszany. Musisz korzystać z wyszukiwarki /na górze po prawej stronie/ będziesz miał z dzień czytania a potem tygodnie na przemyslenia. Na początek pomogę Ci w ten sposób. Zerknij tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/72432-brak-mocy-od-czasu-do-czasu-mieliscie/page__pid__778799#entry778799 model samochodu inny ale silnik ten sam co u Ciebie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.