Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

primera P12 spadek mocy

Gość donkamyk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donkamyk

Wiam mam taki problem ze moja nyska p12 po dluzszym staniu na wolnych obrotach (30sec.) wchodzi w tryb awaryjny. Wmomencie gdy ja zgasze i odpale problem znika poczatek byl taki ze falowala na zimnym silniku a teraz zapalil sie check i nie ma mocy nie kopci ani nie szarpie.

Wiam mam taki problem ze moja nyska p12 po dluzszym staniu na wolnych obrotach (30sec.) wchodzi w tryb awaryjny. Wmomencie gdy ja zgasze i odpale problem znika poczatek byl taki ze falowala na zimnym silniku a teraz zapalil sie check i nie ma mocy nie kopci ani nie szarpie.

Witam. Kolego, ten temat jest bardzo często poruszany. Musisz korzystać z wyszukiwarki /na górze po prawej stronie/ będziesz miał z dzień czytania a potem tygodnie na przemyslenia.

Na początek pomogę Ci w ten sposób. Zerknij tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/72432-brak-mocy-od-czasu-do-czasu-mieliscie/page__pid__778799#entry778799 model samochodu inny ale silnik ten sam co u Ciebie. Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...