seta21 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Hej! Dziwna sprawa i nie wiem, czy reklamować . Otóż mam taką sytuację - stawiam samochód na dobre na noc - przy temp. na zewn. +29 stopni. odpalam rano - czujnik temp. pokazuje +29, mimo że na dworze jest ok. +15. Czujnik powoli schodzi do +15 - jakieś 15 minut.... Strasznie to denerwuje, bo pokonuję zwykle właśnie takie 20 minutowe trasy i dopiero wysiadając z auta dowiaduję się, ile jest na dworze. Latem to olać to, ale zimą - szczególnie gdy ejst tak w okolicach 0 stopni -przydałyby się informacje rzeczywiste od samego startu... Reklamować - czy znów mi w serwisie powiedzą - oj, ten typ tak ma Panie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Fiuk Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Nie potwierdzam. To nie wydaje się prawidłowe, jedź z tym do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mwylezol Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Hej! Dziwna sprawa i nie wiem, czy reklamować . Otóż mam taką sytuację - stawiam samochód na dobre na noc - przy temp. na zewn. +29 stopni. odpalam rano - czujnik temp. pokazuje +29, mimo że na dworze jest ok. +15. Czujnik powoli schodzi do +15 - jakieś 15 minut.... Strasznie to denerwuje, bo pokonuję zwykle właśnie takie 20 minutowe trasy i dopiero wysiadając z auta dowiaduję się, ile jest na dworze. Latem to olać to, ale zimą - szczególnie gdy ejst tak w okolicach 0 stopni -przydałyby się informacje rzeczywiste od samego startu... Reklamować - czy znów mi w serwisie powiedzą - oj, ten typ tak ma Panie... Witam, mi termometr też działa wolno... Czasy reakcji są podobne, ale dokłądnie tego nie mierzyłem. Na pewno jego reakcja na zmiany jest dziwnie wolna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz77 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam, mi termometr też działa wolno... Czasy reakcji są podobne, ale dokłądnie tego nie mierzyłem. Na pewno jego reakcja na zmiany jest dziwnie wolna... Witam. U mnie podobna sytuacja. Zima -9 tyle wskazuje komputer, wjeżdżam do ogrzewanego garażu jakieś +10, wyjeżdżam po 30 min i dalej -9. Czy to normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokolino Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 U mnie również termometr jest leniwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waszka Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 U mnie również termometr jest leniwy U mnie to samo .Ten model tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras4683 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 byłem z tym problemem w aso i powiedźieli mi że po przejechaniu 2 kilometrów termometr wyświetla prawdźiwą temperaturę,jeżeli macie inaczej to znaczy że jast coś nie tak pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.