ceniakenzo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witajcie koledzy mam taki problem, zmienialem dzisiaj klocki w serence i jak zawsze cos, prowadzenie w mocowaniu zacisku tak zardzewialo ze peklo i zostalo w mocowaniu. niestety nie idze tego rozwiercic, puki co zaklepalem przewod hamulcowy a zacisk z mocowaniem calkowicie zdjelem , jakos do pracy trzeba dojezdzac konkretnie jestem teraz za granica , na allegro niemoge znalesc tego mocowania a na nowe mnie niestac. ma moze ktos odsprzedac takie mocowanie albo dac namiar gdzie takie cos moge znalesc noi jedno prowadzenie. z gory dzieki za pomoc napewno od jakiegos autka pasuja te mocowania jak by ktos napisal od ktorego by mi to bardzo ulatwilo poszukiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2163 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 podjedz do mechanika i popros o podgrzanie palnikiem. przed ta operacja wywierc otwor od tyłu slizgu tak zeby go wybic po podgrzaniu koszt samech slizgu to juz sa grosze ok 15-20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 podjedz do mechanika i popros o podgrzanie palnikiem. przed ta operacja wywierc otwor od tyłu slizgu tak zeby go wybic po podgrzaniu koszt samech slizgu to juz sa grosze ok 15-20 zł dzieki kolego,szkoda ze jestem w niemczech a oni niestety mi tego nie zrobia tylko trzeba nowe kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.