Gość mazabarzena Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 witam czy ktoś z Was orientuje sie gdzie w Łodzi można kupic jakies fajne elementy do tuningu optycznego primery p11 (po lifcie) czy jest na forum jakis szczesliwy posiadacz tego modelu z Łodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Serwises Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 (edytowane) witam czy ktoś z Was orientuje sie gdzie w Łodzi można kupic jakies fajne elementy do tuningu optycznego primery p11 (po lifcie) czy jest na forum jakis szczesliwy posiadacz tego modelu z Łodzi ? Witam serdecznie. Jestem szczęśliwym posiadaczem Nissana Primery WP 11 144(poliftowej).Ten model jest tak skonstruowany że trudno cokolwiek przy nim zrobić.Czasem można dorwać brewki na allegro,ale osobiście mi się nie podobają.Mimo to udało mi się zamontować chromy wokół reflektorów przednich i z chromowanym grillem nawet ciekawie to wygląda.Oczywiście nie kupisz gotowego zestawu,ale możesz kupić z metra listwę chromowaną o szerokości 6 milimetrów i samodzielnie opasać światełka.Prowadzę mini sklep tuningowy w Pabianicach na ul.Jutrzkowickiej 130,wylot na Bełchatów.Zapraszam przy okazji jak tylko będziesz w pobliżu.W Łodzi takie listwy można kupić w sklepie w pobliżu skrzyżowania Piotrkowskiej i Rewolucji. Pozdrawiam Maius.Fajnie wyglądają te dokładki zderzaka tylko u mnie zimą zderzak sunie po śniegu a co dopiero z dokładkami. Mazabarzena przyjedź do sklepu.Jak się widzi co jest na półkach to też inaczej Edytowane 11 Lipca 2011 przez Serwises Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mazabarzena Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam serdecznie. Jestem szczęśliwym posiadaczem Nissana Primery WP 11 144(poliftowej).Ten model jest tak skonstruowany że trudno cokolwiek przy nim zrobić.Czasem można dorwać brewki na allegro,ale osobiście mi się nie podobają.Mimo to udało mi się zamontować chromy wokół reflektorów przednich i z chromowanym grillem nawet ciekawie to wygląda.Oczywiście nie kupisz gotowego zestawu,ale możesz kupić z metra listwę chromowaną o szerokości 6 milimetrów i samodzielnie opasać światełka.Prowadzę mini sklep tuningowy w Pabianicach na ul.Jutrzkowickiej 130,wylot na Bełchatów.Zapraszam przy okazji jak tylko będziesz w pobliżu.W Łodzi takie listwy można kupić w sklepie w pobliżu skrzyżowania Piotrkowskiej i Rewolucji. Pozdrawiam fajnie pasuje do grila, bardzo ładny efekt:) moj primerka jest srebrna wiec nie bedzie az tak fajnie widac, ale przejade sie do tego sklepu i zobacze co sie da ciekawego zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Taki mały pokaz możliwości tuningu optycznego P11-144. Większość zmian to tzw. custom, trudno będzie znaleźć coś dedykowanego do tego modelu, a i uważać trzeba, żeby nie przesadzić. Ale to tylko moja opinia. Edytowane 11 Lipca 2011 przez maius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Serwises Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Witam serdecznie. Jestem szczęśliwym posiadaczem Nissana Primery WP 11 144(poliftowej).Ten model jest tak skonstruowany że trudno cokolwiek przy nim zrobić.Czasem można dorwać brewki na allegro,ale osobiście mi się nie podobają.Mimo to udało mi się zamontować chromy wokół reflektorów przednich i z chromowanym grillem nawet ciekawie to wygląda.Oczywiście nie kupisz gotowego zestawu,ale możesz kupić z metra listwę chromowaną o szerokości 6 milimetrów i samodzielnie opasać światełka.Prowadzę mini sklep tuningowy w Pabianicach na ul.Jutrzkowickiej 130,wylot na Bełchatów.Zapraszam przy okazji jak tylko będziesz w pobliżu.W Łodzi takie listwy można kupić w sklepie w pobliżu skrzyżowania Piotrkowskiej i Rewolucji. Pozdrawiam Edytowane 11 Lipca 2011 przez Serwises Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Podoba mi się ta Primera z Niemiec. Zastanawiam się nad tym, co było robione z tylnymi lampami, bo zółte kierunki mnie trochę denerwują. Tak samo podwójny wydech - zna ktoś gotowe rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Podoba mi się ta Primera z Niemiec. Zastanawiam się nad tym, co było robione z tylnymi lampami, bo zółte kierunki mnie trochę denerwują. Tak samo podwójny wydech - zna ktoś gotowe rozwiązania? Lampy - elementy, które nie są wykorzystywane do odbijania światła zostały pomalowane na czarno, pomarańczowy plastik z reflektora wyjęty, wstawiona żarówka Philips Silver Vision. Sam chciałbym się pozbyć tego pomarańczowego szkiełka i wsadzić właśnie Philipsy, tylko trzeba reflektor rozkleić, a potem skleić ponownie, a trochę się boję robić to sam, nie wiem czy udałoby mi się zrobić to tak, żeby lampa szczelna była. A kusi mnie, bo by to super wyglądało, bo auto mam granatowe, klamki chrom, boczne kierunki też już białe i by się to wszystko pięknie zgrało. Ten pomarańcz niestety do niczego nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Akurat co zrobić z przednimi lampami to już wiem. Mnie chodzi o tylne lampy z białymi kierunkami - wiecie gdzie można coś takiego dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Akurat co zrobić z przednimi lampami to już wiem. Mnie chodzi o tylne lampy z białymi kierunkami - wiecie gdzie można coś takiego dostać? Kurde, znowu nieuważnie czytam, sry Tylne lampy do kombi trzeba z Jpn ściągać chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Hmmm... No to będzie ciekawie... Jakbyś miał jakieś namiary, to chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Hmmm... No to będzie ciekawie... Jakbyś miał jakieś namiary, to chętnie skorzystam. Na ebayu są, ale cena... http://www.ebay.co.uk/itm/JDM-Nissan-Primera-Wagon-P11-clear-tail-lights-OEM-/140597839881?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item20bc48c809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Cena zabija i do tego za używki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi