toruńczyk Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 nie trzeba sprawdzac, w papierach jest napisane:) Wiem , dlatego napisałem o ..."nabitym' liczniku:)Natomiast w papierach wszystko jest idealne a ile bubli zauważa się przy odbiorze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 (edytowane) Wiem , dlatego napisałem o ..."nabitym' liczniku:) Natomiast w papierach wszystko jest idealne a ile bubli zauważa się przy odbiorze ! dokladnie, a ja mam w papierach ze odbieram tekne wiec moze powinienem gdzies to zglosic i ewentualnie zadac rekompensaty:) Edytowane 12 Lutego 2013 przez Dareq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vohu1973 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 U mnie były 3Km na liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi