Gość Pietrov Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 witam wszystkich, potrzebny mi jakiś namiar do dobrego spawacza na dolnym śląsku, najlepiej : Wrocław, Świdnica, Wałbrzych okolice. Poszła mi rama w terrano I longu z tego co się rozeznałem to tylko z tyłu przed sprężyną. Wygląda to tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/27d06f7317b46456.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9aeb1f96902e6eff.html Moge sie przemieszczać z takim czymś zgnitym, trzyma to sie chociaz na czyms??? abym bardziej nie dowalil i czegos nie zgubił, wygląda na to że tyrranek dostał lekko w tyl/bok lewy bo druga strona w miare dobra, dzieki za informacje, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość energy259 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 przechodziłem to samo tylko że mi to już sprężyny do bagażnika wskoczyły nie jeździj samochodem bo się tylko pogorszy sytuacja a już na pewno nić nie pakuj do bagażnika, sytuacja do ogarnięcia dla kumatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietrov Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 nikt u mnie nie chce sie tego podjąc, no nic bede szukał dalej...dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 nikt u mnie nie chce sie tego podjąc, no nic bede szukał dalej...dzieki to najlepiej trzeba cala bude sciagnac i zostawic sama rame z zawieszeniem, odrestaurowac i zlorzyc spowrotem . ja za w swoim musze zrobic to samo ale mam spawarke tylko czasu jakos brak :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość energy259 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 nikt u mnie nie chce sie tego podjąc, no nic bede szukał dalej...dzieki nie dziwie się bo to chu**wa robota jest ja robiłem sam 2 tygodnie roboty tylko u siebie jeszcze podłogę w bagażniku robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 nie dziwie się bo to chu**wa robota jest ja robiłem sam 2 tygodnie roboty tylko u siebie jeszcze podłogę w bagażniku robiłem. A mi takie cos w Pajero zrobili w jeden dzień... bez pier..lenia. Obspawali z trzech stron blachą 4 i jakoś nic sie nie działo przez 2 lata... AAAA i zapłaciłem 250 pln. Poszukasz dobrze i ktos z jajami Ci to ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 A mi takie cos w Pajero zrobili w jeden dzień... bez pier..lenia. Obspawali z trzech stron blachą 4 i jakoś nic sie nie działo przez 2 lata... AAAA i zapłaciłem 250 pln. Poszukasz dobrze i ktos z jajami Ci to ogarnie. whitie dobra mysl.... . obspawac puzniej walnac barankiem, bo jak sobie pomysle ze musze to wszystko rozkrecac to az niechce mi sie za to zabierac. ale czy nie bedzie za ciezki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 whitie dobra mysl.... . obspawac puzniej walnac barankiem, bo jak sobie pomysle ze musze to wszystko rozkrecac to az niechce mi sie za to zabierac. ale czy nie bedzie za ciezki?? Śmiejesz się ale ja tak zrobiłem i śmigałem długo. Gość który kupił Pahero jeździ tak i jest zadowolony.... Oczyściłem ile się dało (się zrobiły wokół jeszcze większe dziury) i to wszystko obłożyliśmy blaszką i się zasmarkało... mocniejsze niż oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Śmiejesz się ale ja tak zrobiłem i śmigałem długo. Gość który kupił Pahero jeździ tak i jest zadowolony.... Oczyściłem ile się dało (się zrobiły wokół jeszcze większe dziury) i to wszystko obłożyliśmy blaszką i się zasmarkało... mocniejsze niż oryginał nie smieje sie teraz sam bede musial tak polatac ta rame bo juz ledwo co sie trzyma a ze sciagniecien budy to troche za duzo roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 5891michal Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Z ojcem w terrano u brata wycieliśmy skorodowaną część wstawiliśmy do środka dorobioną konstrukcje z kątowników i przykryliśmy blachą 3. Trzymało jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi