fotokora Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Witam jak w temacie - jakie świece były montowane fabrycznie w terranie II 2.7tdi? Jakie polecacie -model? Moze coś szybkiego grzania? Czy denso to dobry wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramek Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Najlepiej NGK montowane seryjnie.Denso odradzam. http://www.ngk.de/pl/wyszukiwarka-produktow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 5891michal Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ja aktualnie mam Denso i nie mam najmniejszych problemów. We wcześniejszych autach miałem ngk i chyba już ich nie kupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramek Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Fabrycznie NGK były montowane i tylko takie będę wymieniał przy wysokich ujemnych temperaturach grzanie 3 s zresztą w każdych warunkach po prostu od dotknięcia i tyle. Denso milem w hondzie i nie bylem zadowalany ale cóż ile użytkowników tyle opinii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 5891michal Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Każdy chwali to co ma:) A tak poważnie piszecie o żarowych a ja o benzynie (nie popatrzyłem). Z żarowymi miałem styczność we wcześniejszym aucie ojca a ten miał chyba boscha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotokora Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Każdy chwali to co ma:) A tak poważnie piszecie o żarowych a ja o benzynie (nie popatrzyłem). Z żarowymi miałem styczność we wcześniejszym aucie ojca a ten miał chyba boscha. koledzy jesli juz się decydujecie odpisywać to czytajcie wyżej jest napisane 2.7tdi to chyba logiczne że mówie o dieslu a nie benzynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramek Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 koledzy jesli juz się decydujecie odpisywać to czytajcie wyżej jest napisane 2.7tdi to chyba logiczne że mówie o dieslu a nie benzynie. Kolego dlatego powyżej podałem Tobie linka do przeglądarki NGK. A ja jezdze 2.7 TD wiec chyba logiczne ze pisze o dislu...;-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gvynblade Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Kolego dlatego powyżej podałem Tobie linka do przeglądarki NGK. A ja jezdze 2.7 TD wiec chyba logiczne ze pisze o dislu...;-p do benzyny bierz NGK zadnych boszow czy innych wynalazkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.