Tom112 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Witam wszystkich jak byłem w serwisie dowiedziałem się że jest akcja serwisowa na sprawdzenie przycisków od sterowania szybami Link to comment Share on other sites More sharing options...
meridion Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Witam wszystkich jak byłem w serwisie dowiedziałem się że jest akcja serwisowa na sprawdzenie przycisków od sterowania szybami Ktoś rozwinie temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sceptyk Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Witam wszystkich jak byłem w serwisie dowiedziałem się że jest akcja serwisowa na sprawdzenie przycisków od sterowania szybami To może niech zrobią akcję na wymianę całych mechanizmów podnoszenia szyb. Takich mułów nie spotkałem w żadnym aucie. Takie akcje znalazłem, chyba link zadziała: http://www.uokik.gov.pl/szukaj.php?szukaj=nissan&x=49&y=19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACEK1952 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 To może niech zrobią akcję na wymianę całych mechanizmów podnoszenia szyb. Takich mułów nie spotkałem w żadnym aucie. Takie akcje znalazłem, chyba link zadziała: http://www.uokik.gov.pl/szukaj.php?szukaj=nissan&x=49&y=19 Zauważyłem,że trzeba co kilka dni otworzyć i zamknąć szyby szczególnie zimą .Jak mechanizm się zastoi to rzeczywiście jest "mułowaty".Ale ponieważ jeżdzę zawsze na automacie klimy więc często o tym zapominam. J.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
papierki2 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Myślę, że kiedy na zewnątrz jest gorąco, a samochód jest bardzo nagrzany, dobrym sposobem jest po wejściu do niego otwarcie wszystkich 4 szyb. W instrukcji nawet zalecają, aby przed włączeniem klimy "przewietrzyć" auto. Kiedy nabierzemy takiego nawyku, mechanizmy szyb popracują na tyle, że nie powinny się przycinać. Odkąd to stosuję, nie zauważam problemów z ich działaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.