kaczy46 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam panowie chce kupic maxe 2006 i kurde swieca sie jej kontrolki slip tcs off i airbagu i teraz pytanie co to jest ten slip i czy jest powiazany z tcs?? i jakie powody moga byc zaswiecenia sie, airbag to albo tasma piznela albo cos kabinowane bylo...i jeszcze jedno pytanie bo sa el skladane lusterka ale sklada sie tylko prawe a lewe sie nie sklada i wlasciciel powiedzial ze to dlatego ze nie ma lewego glosnika piszczka w tym trojkacie kolo lusterka jest to mozliwe, sprzet grajacy jest bose. Aha dodam ze te kontrolki zapalily mu sie niby po wymianie licznika bo cos szwankowal i licnzik wymieniany widac bo ma 9 tys nabite... dzieki za wszelkie info pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Temu sprzedawcy to powiedz tak: I mijaj taki gruz z daleka, oczywiście obydwa lusterka powinny się składać, głośnik nie ma z tym nic wspólnego, a co do liczników no chłopie przytomny jesteś?? jak by to była prosta usterka polegająca na skasowaniu jakiegoś błędu , lub adaptacji, to ten ktoś by to do sprzedania ogarnął, a mi to pachnie grubym szczepem. P.S Daj link do ogłoszenia, bo swego czasu oglądałem kilka złomów może coś Ci podpowiem, nie mniej jednak ja bym to minął szerokim łukiem, dopłacił i kupił coś w pełni sprawnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.