TomaszN Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Od jakiegoś 1,5 - miesiąca ruszając rano przy skręcaniu słysze szum przy kierownicy. Każdy skręt kierownicą, nawet malutki powoduje szum, jak kierownica jest prosto ustaje.Jak startuje i nie gra jeszcze muzyka to jest to słyszalne. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 W dniu 4.08.2011 o 11:26, TomaszN napisał: Od jakiegoś 1,5 - miesiąca ruszając rano przy skręcaniu słysze szum przy kierownicy. Każdy skręt kierownicą, nawet malutki powoduje szum, jak kierownica jest prosto ustaje.Jak startuje i nie gra jeszcze muzyka to jest to słyszalne. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Nie wiem jaki to konkretnie dźwięk ale jeśli chodzi o takie jęczenie przy kręceniu kierownicą to podobno jest to dźwięk wydawany przez zwijacz. I podobno po prostu i jak zwykle TTTM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 W dniu 4.08.2011 o 12:11, Synkro napisał: Nie wiem jaki to konkretnie dźwięk ale jeśli chodzi o takie jęczenie przy kręceniu kierownicą to podobno jest to dźwięk wydawany przez zwijacz. I podobno po prostu i jak zwykle TTTM. I tak, i nie. Rzeczywiście jest ten dźwięk TTTM, ale jest jescze jakaś tulejka, czy coś tam i to trzeba przesmarować i dodatkowy dźwięk znika. Poprawili w moim aucie przy przeglądzie, jeździłem z tym kilka miesięcy, bo nie lubię tracić czasu na podróże do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszN Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Smarowalem zgodnie #10 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/72755-wspomaganie-kierownicy-qq16visia/page__p__778057__hl__kierownica__fromsearch__1#entry778057 niestety nie pomogło. Gdzie są te tulejki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregww Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 W dniu 4.08.2011 o 11:26, TomaszN napisał: Od jakiegoś 1,5 - miesiąca ruszając rano przy skręcaniu słysze szum przy kierownicy. Każdy skręt kierownicą, nawet malutki powoduje szum, jak kierownica jest prosto ustaje.Jak startuje i nie gra jeszcze muzyka to jest to słyszalne. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? mam ten sam problem wlaśnie zgłosilem ten problem do aso i to podobno usuwają trzeba przeprowadzić jakieś smarowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 W dniu 17.10.2011 o 18:50, gregww napisał: mam ten sam problem wlaśnie zgłosilem ten problem do aso i to podobno usuwają trzeba przeprowadzić jakieś smarowanie tak - ja zglosilem na przegladzie - przesmarowali i cisza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jedna z przypadłości qq niestety... http://forum.nissank...post__p__784626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.