TomaszN Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Od jakiegoś 1,5 - miesiąca ruszając rano przy skręcaniu słysze szum przy kierownicy. Każdy skręt kierownicą, nawet malutki powoduje szum, jak kierownica jest prosto ustaje.Jak startuje i nie gra jeszcze muzyka to jest to słyszalne. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Od jakiegoś 1,5 - miesiąca ruszając rano przy skręcaniu słysze szum przy kierownicy. Każdy skręt kierownicą, nawet malutki powoduje szum, jak kierownica jest prosto ustaje.Jak startuje i nie gra jeszcze muzyka to jest to słyszalne. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Nie wiem jaki to konkretnie dźwięk ale jeśli chodzi o takie jęczenie przy kręceniu kierownicą to podobno jest to dźwięk wydawany przez zwijacz. I podobno po prostu i jak zwykle TTTM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Nie wiem jaki to konkretnie dźwięk ale jeśli chodzi o takie jęczenie przy kręceniu kierownicą to podobno jest to dźwięk wydawany przez zwijacz. I podobno po prostu i jak zwykle TTTM. I tak, i nie. Rzeczywiście jest ten dźwięk TTTM, ale jest jescze jakaś tulejka, czy coś tam i to trzeba przesmarować i dodatkowy dźwięk znika. Poprawili w moim aucie przy przeglądzie, jeździłem z tym kilka miesięcy, bo nie lubię tracić czasu na podróże do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszN Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Smarowalem zgodnie #10 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/72755-wspomaganie-kierownicy-qq16visia/page__p__778057__hl__kierownica__fromsearch__1#entry778057 niestety nie pomogło. Gdzie są te tulejki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregww Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Od jakiegoś 1,5 - miesiąca ruszając rano przy skręcaniu słysze szum przy kierownicy. Każdy skręt kierownicą, nawet malutki powoduje szum, jak kierownica jest prosto ustaje.Jak startuje i nie gra jeszcze muzyka to jest to słyszalne. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? mam ten sam problem wlaśnie zgłosilem ten problem do aso i to podobno usuwają trzeba przeprowadzić jakieś smarowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 mam ten sam problem wlaśnie zgłosilem ten problem do aso i to podobno usuwają trzeba przeprowadzić jakieś smarowanie tak - ja zglosilem na przegladzie - przesmarowali i cisza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jedna z przypadłości qq niestety... http://forum.nissank...post__p__784626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.