słonik Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam Nie mam zielonego pojęcia, a widzę plamę pod autem ale tak bardziej po środku, no na pewno nie z przodu Czy to normalne? Pierwszy raz załączyłem teraz klimę od zakupu tak porządnie (chodziła z godzinkę). Na płyn od chłodnicy mi to nie wygląda,hamulcowy chyba też nie...olej też nie więc pozostało mi zaufać, że to po prostu woda z klimy..ale czy na pewno? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 To napewno woda z klimy, w p12 jest chyba gumowy waz ktory wychodzi gdzies w okolicy wydechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ok to super, bo się bałem że to ma cięknąć gdzieś w okolicy przodu tam pod chłodnicą Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 skrapla się jak po chłodzeniu ileś czasu w ciepłym postoi. Wężyk wychodzi z plastykowej obudowy na prawo od pedału gazu .Objaw normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.