Guest tomaszgow Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Witam posiadam almere tino 1,8 2004r,świeci się kontrolka serwis[zielony klucz]i mam pytanie czy moge sam i w jaki sposób zresetować kontrolke.Z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sf1 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Witam, Od kilku dni mam to samo. Wyłączyłem wszystkie przypomnienia, które można samemu ustawić, ale komunikat dalej pokazuje się. Zaczął pokazywać się przy przebiegu 142 tys. km. Witam posiadam almere tino 1,8 2004r,świeci się kontrolka serwis[zielony klucz]i mam pytanie czy moge sam i w jaki sposób zresetować kontrolke.Z góry dziękuje. Udało się! Skasowałem. Nazywa się to "kasowanie inspekcji". Zrobiłem wg schematu znalezionego na forum dla Primery. Przed chwilą dopiero zobaczyłem, że jest podobny post dotyczący Tino. link Robiłem podobnie, ale wyłączyłem radio samym off ( a nie crc i off) oraz wystarczy trzymać przy kręceniu gałką tylko INFO (a nie SET i INFO). Nie wiem także czy konieczne jest wyłączenie klimy, bo miałem ją wyłączoną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomaszgow Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Dzięki kolego za pomoc też mi się udało.Pozdrawiam. Oto film jak to zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.