Gość spawacz1111 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 witam.wiem ze jest tu troche napisane o sprzeglach na forum lecz zastanawia mnie jedna rzecz.mam do wymiany łozysko oporowe lecz jak juz bede robic to wole wszystko od razu (jest to troche roboty nie ukrywajmy a jesli juz rozbierac to raz na dlugi czas) miałem juz sprzeglo aisin (niby takie swietne) i potrzymalo miesiac(zrobilem ok.15tys km.) teraz kupilem najtansze z nipparts i łozysko oporowe slychac na biegu jałowym.sam juz nie wiem jakie sprzeglo kupic.chodzi mi o kompletny zestaw.jaki zestaw jest najlepszy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ten temat pewnie czytałeś. Mi też słycgać łożysko oporowe na luzie. Ale nie czuje żeby coś sie działo na sprzegle itd. Czytałem że w nowych nismo QQ czy innych słychac. To w naszych chyba nie ma co sie przejmować. Skoro w nowych tak jest i w serwisie mówią że ten typ tak ma . Buraki jedne ten typ tak ma. A wadomo że powinno być cicho. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/25304-sprzgo-aisin-valeo-czy-co-innego/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz1111 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 no tylko mam wrazenie ze niedlugo to lozysko sie rozleci w cholere.codziennie robie ponad 120km wiec nie moge pozwolic tak sobie na usterke ze sprzeglem na trasie.wole miec sprawne na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Wiem że sprzegła LUK są dobrej jakości . Tylko nie wiem jak w naszych nismo jest z tą firma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz1111 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 zastanawialem sie nad sachs,wiem ze w mercedesie sie swietnie sprawuja wiec moze w nismo tez sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.