Gość macko_pl Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam, zdaję sobie sprawę że kiedyś napewno ktoś zadał podobne pytanie - szukałem na forum nie znalazłem mianowicie mam prośbę o podesłanie schematu bezpieczników do p12 z 2004r. wersja hatchback - razem z ich opisem. Bardzo dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keey Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opisówka do bezpieczników powinna być na pokrywie skrzynki z nimi. Nie chcę podawać linka do innego forum ale szukając w google są schemaciki po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macko_pl Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wiesz co szukałem i nie znalazłem ;/ opisy na pokrywie są ogólnikowe Jeszcze raz ponawiam prośbę, czy mógłby ktoś przesłać mi schemat z opisem bezpieczników ?? Będę BARDZO wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milsa666 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Tu masz wycinek z serwisówki dotyczący "elektryczności" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macko_pl Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dzięki wielkie ... trzy razy to przejrzałem i nie mogę znaleźć między innymi bezpiecznika od zapalniczki ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milsa666 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dzięki wielkie ... trzy razy to przejrzałem i nie mogę znaleźć między innymi bezpiecznika od zapalniczki ;/ Skup się - patrzysz na stronie PG-3 i wybierasz dowolny bezpiecznik (jest tam numer i ilość dopuszczalnych amperów), np. nr 7 i 20A (DEF NAVI THEFT) - idziesz na stronę PG-92 i widzisz, w którym miejscu jest umieszczony ten bezpiecznik w "skrzynce", tj. FUSE BLOCK-JUNCTION BOX( J/B ) - idziesz na stronę PG-81 i widzisz gdzie ta skrzynka jest umiejscowiona w samochodzie Dalsza procedura jest już jasna. Tak samo robisz z dowolnym obwodem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macko_pl Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 hehe dzięki przysiądę i ustalę dzięki wielkie za pomoc !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.