Gość CarBike Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 witam kolegów mam taka sprawę znajomy wymieniał alternator u siebie w autku. Dał mi wtyczkę oryginalna lecz ona jest na 3 przewody, dwa żółto czarne oraz jeden biało czerwony natomiast w nowym alternatorze jest wejście tylko na dwa przewody (opisane + i -) czy ktoś posiada rozpiska przewodów z Maxima 3.0 24v 95r wersja USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 witam kolegów mam taka sprawę znajomy wymieniał alternator u siebie w autku. Dał mi wtyczkę oryginalna lecz ona jest na 3 przewody, dwa żółto czarne oraz jeden biało czerwony natomiast w nowym alternatorze jest wejście tylko na dwa przewody (opisane + i -) czy ktoś posiada rozpiska przewodów z Maxima 3.0 24v 95r wersja USA Poszukaj w Manualu, linki na górze forum Maximy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CarBike Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Szukam ale nie mogę wykapować co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.