Sygma Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam. Pytanie jak w temacie... Jakie rabaty można dostać od cen katalogowych w salonach Nissana na nową Navarę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Częściowo tylko potrafię podpowiedzieć, że salony wolą dorzucać wyposażenie niż obcinać kwotę, którą u nich zostawimy. Można w ten sposób dorzucić fantów za kilka tysięcy zł (wykładzina paki, alarm, metalik, hak, czujniki cofania, itp). Czasem warto poświęcić te dodatki i wytargować np. zabudowę paki, albo pakiet ubezpieczeniowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 kwestia salonu jeden zaproponował mi dywaniki gumowe, a w tym co brałem Navarę zjechali ponad 20tyś zł. Szukaj na allegro po salonach w całej Polsce a w dobrej cenie trafisz na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Myślałem o jakimś brokerze oni mają dostęp do bardzo tanich nowych samochodów w całej europie.. ale np. z poprzedniego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badolog Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ja kupiłem d 40 w bydgoszczy za 122 000 tys a w gdansku chcieli 147 000 za taką samą ,aaaaaaa w bydgoszczy dostałem jeszcze dywaniki wanne na pakę i autoalarm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 w jakim salonie kupowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jak Bydgoszcz to Yama Nissan - dokładnie to chyba miejscowość Osieki. Zamawiałem u nich część do swojego i stanęli na wysokości zadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jak Bydgoszcz to Yama Nissan - dokładnie to chyba miejscowość Osieki. Zamawiałem u nich część do swojego i stanęli na wysokości zadania. A dokładnie to Osielsko, na wlocie do Bydgoszczy od strony Gdańska. Yama ma też chyba oddział w Toruniu, tam jednak nigdy nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgadza się, mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.