Sygma Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Witam. Pytanie jak w temacie... Jakie rabaty można dostać od cen katalogowych w salonach Nissana na nową Navarę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domadm Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Częściowo tylko potrafię podpowiedzieć, że salony wolą dorzucać wyposażenie niż obcinać kwotę, którą u nich zostawimy. Można w ten sposób dorzucić fantów za kilka tysięcy zł (wykładzina paki, alarm, metalik, hak, czujniki cofania, itp). Czasem warto poświęcić te dodatki i wytargować np. zabudowę paki, albo pakiet ubezpieczeniowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabt Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 kwestia salonu jeden zaproponował mi dywaniki gumowe, a w tym co brałem Navarę zjechali ponad 20tyś zł. Szukaj na allegro po salonach w całej Polsce a w dobrej cenie trafisz na pewno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sygma Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 Myślałem o jakimś brokerze oni mają dostęp do bardzo tanich nowych samochodów w całej europie.. ale np. z poprzedniego roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
badolog Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 ja kupiłem d 40 w bydgoszczy za 122 000 tys a w gdansku chcieli 147 000 za taką samą ,aaaaaaa w bydgoszczy dostałem jeszcze dywaniki wanne na pakę i autoalarm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sygma Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 w jakim salonie kupowałeś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szczureczek Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Jak Bydgoszcz to Yama Nissan - dokładnie to chyba miejscowość Osieki. Zamawiałem u nich część do swojego i stanęli na wysokości zadania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_gru Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Jak Bydgoszcz to Yama Nissan - dokładnie to chyba miejscowość Osieki. Zamawiałem u nich część do swojego i stanęli na wysokości zadania. A dokładnie to Osielsko, na wlocie do Bydgoszczy od strony Gdańska. Yama ma też chyba oddział w Toruniu, tam jednak nigdy nie byłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szczureczek Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Zgadza się, mój błąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.