Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

rabaty na Navarę w salonach.. jakie można uzyskać ?

Sygma

Recommended Posts

Witam.

Pytanie jak w temacie...

Jakie rabaty można dostać od cen katalogowych w salonach Nissana na nową Navarę ?

Częściowo tylko potrafię podpowiedzieć, że salony wolą dorzucać wyposażenie niż obcinać kwotę, którą u nich zostawimy. Można w ten sposób dorzucić fantów za kilka tysięcy zł (wykładzina paki, alarm, metalik, hak, czujniki cofania, itp). Czasem warto poświęcić te dodatki i wytargować np. zabudowę paki, albo pakiet ubezpieczeniowy.

kwestia salonu jeden zaproponował mi dywaniki gumowe, a w tym co brałem Navarę zjechali ponad 20tyś zł. Szukaj na allegro po salonach w całej Polsce a w dobrej cenie trafisz na pewno

Myślałem o jakimś brokerze

oni mają dostęp do bardzo tanich nowych samochodów w całej europie.. ale np. z poprzedniego roku

ja kupiłem d 40 w bydgoszczy za 122 000 tys a w gdansku chcieli 147 000 za taką samą ,aaaaaaa w bydgoszczy dostałem jeszcze dywaniki wanne na pakę i autoalarm

Guest szczureczek

Jak Bydgoszcz to Yama Nissan - dokładnie to chyba miejscowość Osieki. Zamawiałem u nich część do swojego i stanęli na wysokości zadania.

Jak Bydgoszcz to Yama Nissan - dokładnie to chyba miejscowość Osieki. Zamawiałem u nich część do swojego i stanęli na wysokości zadania.

A dokładnie to Osielsko, na wlocie do Bydgoszczy od strony Gdańska. Yama ma też chyba oddział w Toruniu, tam jednak nigdy nie byłem.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...