słonik Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Witam Zauważyłem, że na wysokości drzwi pasażera pomiędzy karoserią a platikowym progiem z dwóch stron ten próg jest lekko pofalowany. Element defiyntywnie oryginalny. Czy też tak macie?A może jednak są idealnie proste i idealnie przylegające do karoserii? Będę wdzięczny za odpowiedz. Na mój gust to zużycie (wsiadanie,wysiadanie) + słońce. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 moze jakies foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Moje są równe, ale ewidentnie skopane butami do tego stopnia, że się powycierały kilka ładnych milimetrów i nie trzymają prostej linii po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Oki to wiec od kopów Fotki zrobię przy okazji, na poczatku to się przestraszyłem, że auto krzywe ;-) Daje fotki ale ciemno i z komórki:( Jeszcze jedna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Uszczelka Ci się zsunęła z progów... zdejmij całą i osadź na nowo i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Kurcze, ale jaka uszczelka?Nie wiem czy dobrze sie rozumiemy - chodzi mi o te szpary pomiędzy krawędzią nadwozia a nakładką plastikową w postaci progu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 A wiesz Ty co - teraz mi go głowy przyszło. Zajrzyj TUTAJ... Może Ci już tam urosło tego syfu pod spodem. Jak trzyma błoto, to np. po deszczu może puchnąć i zniekształcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Jak patrzę i podważam to nic tam nie widać szczególnego. Będę wdzięczny za inną fotkę porównawczą. Poprzedni właściciel eksplatował auto w 4 osoby więc może po prostu cały czas ktoś kopał w te plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Na foto moje progi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ok dzieki widze, ze norma te "odstępstwa". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No takie mają śmiszne te przetłoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Hej patrzyłem na allegro gdzie są zdjęcia "ćwiartek" i rzeczywiście tak ma być. Śmiesznie ten próg faluje nie jest taki idealnie wygięty tylko cóż..dość specyficznie. Taki urok ich fantazji Pozdrawiam Jak próg faluje to i ten plastik nie przylega idealnie + zmęczenie materiału i robią się szpary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi