Pablox007 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam serdecznie! Jestem nowy więc nie wiem czy w odpowiednim miejscu piszę, jeżeli nie to przepraszam! Mam problem taki, że po włożeniu wstecznego nie świecą mi tylne światła wstecznego i nie działają mi czujniki cofania! Zauważyłem że czasami to wszystko załapie i działa, bezpieczniki sprawdziłem, podejrzewam że to problem z czujnikiem gdzieś w okolicy skrzyni w związku z tym mam prośbę o podanie lokalizacji w/w czujnika(ewentualnie jakiegoś schematu skrzyni) i jak się do tego zabrać? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jaki silnik i jaka skrzynia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablox007 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam! Silnik 1,5 dci, skrzynia manualna 6-cio biegowa! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JjS Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Voila. Opis wyłącznika, dla obu wersji skrzyni MT6 Backup Lighting.pdf Switch.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablox007 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Dziękuję bardzo za schematy, będę próbował tylko nie wiem czy w tym tygodniu znajdę czas ale jak pogrzebię i coś zrobię to się odezwę. Pozdrawiam serdecznie! Witam ponownie! Zabrałem się w końcu za to i okazało się, że to czujnik, ale rozebrałem go podgiąłem blaszki, zapuściłem płynem do potencjometrów i śmiga. Pozdrawiam wszystkich!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.