Guest McPicante Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Co jakiś czas zapala się kontrolka silnika. Gdy wchodzę w system, jest błąd 777 i 715. Kasuję te błędy i można jechać. Co może być przyczyną? Zdarzało się raz na pół roku, a teraz w ciągu ostatnich 3 miesięcy zdarzyło się z 3 razy. Zauważyłem, że zdarza się z 5 min po tym jak wjadę w wielką dziurę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 P0171 "Czujnik O2 (Bank 1) - mieszanka zbyt uboga" P0177 "Czujnik składu paliwa - sygnał poza zakresem/wydajność" może kończy się sonda lambda, masz instalację gazową??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest McPicante Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 P0171 "Czujnik O2 (Bank 1) - mieszanka zbyt uboga" P0177 "Czujnik składu paliwa - sygnał poza zakresem/wydajność" może kończy się sonda lambda, masz instalację gazową??? Mam LPG, ale zanim wstawiłem też to było. Zdarza sie to, po tym jak wjadę w wielką dziurę. A gdzie można znaleźć listę błędów? P0171 "Czujnik O2 (Bank 1) - mieszanka zbyt uboga" P0177 "Czujnik składu paliwa - sygnał poza zakresem/wydajność" może kończy się sonda lambda, masz instalację gazową??? ja podałem wczoraj niepoprawnie numery błędów : pojawia się 777 i 715 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 w tym silniku masz turbinę????? pkt. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.