Guest tomekp31 Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Witam wczoraj kupiłem Nota dci 63kW 2008r. ale niewiem w jakiej wersji wyposażenia oznaczony jest jako E11/C/C02 czy może może ktoś określić jaka to wersja,nadmienie że posiada stoliki w fotelach przednich składane lusterka,alufelgi,radio z blututhem, itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dar1962 Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 (edited) trochę mało informacji ale to prawdopodobnie acenta Edited August 21, 2011 by Dar1962 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranger Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Tak jak mówił Dar, za mało informacji. Podpowiedzią mogą być alusy. Na pewno nie jest to Visia. Acenta - możliwe, ale w tej wersji w standardzie nie było alusów. Chyba, że były "dobierane". Jeżeli nie, to może być to wersja I-Way lub nawet Tekna - czyli full wypas. Ale taką wersję byś raczej poznał, "bo ma wszystko". Zatem albo Acenta albo I-Way. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dar1962 Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 (edited) w acentach alumy nie były w standardzie, więc pewnie to drugie jeśli oryginalne alumy były w ukompletowaniu, choć równie dobrze ktoś mógł doposażyć acentę. Tekny miały często skórzane wstawki w tapicerce, skórzane kierownice i dźwignie zmiany biegów. I o ile pamiętam - automatyczną klimatyzację Edited August 21, 2011 by Dar1962 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomekp31 Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Witam no właśmie mam wstawki skórzane w tapicerce, kierownice wszystko obszyte czerwoną nitką czujnik deszczu i zmierzchu chyba automatyczną klimę, podwójny bagażnik,a może we wnętrzu jest jakieś oznaczenie wersji .Do soboty jeżdziłem laguną 2 która ma w skrytce napis jaka to wersja wyp. czy znajde gdzieś na forum polską instrukcję obsługi bo moja jest po francusku, abo chociaż obsługę klimy .Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dar1962 Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 więc najprawdopodobniej to tekna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex3200 Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 (edited) Na słupku od strony pasażera powinien znajdować się numerek indentyfikacyjny - po odczytaniu możesz go sobie porównać z plikiem z załącznika (część serwisówki) ID.pdf Edited August 22, 2011 by lex3200 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insomia Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 (edited) czy znajde gdzieś na forum polską instrukcję obsługi bo moja jest po francusku, abo chociaż obsługę klimy Tu masz całą instrukcję od micry. Jeśli chodzi o obsługę klimatyzacji jest ona identyczna jak instrukcja od note (przynajmniej mi się tak wydaje). Polecam wersję pdf. Jeżeli mimo tego miałbyś problemy z obsługą klimatyzacji mogę ci zeskanować te pare stron z instrukcji note'a, ale to bliżej weekendu. Edited August 23, 2011 by Insomia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasyr Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Witam no właśmie mam wstawki skórzane w tapicerce, kierownice wszystko obszyte czerwoną nitką czujnik deszczu i zmierzchu chyba automatyczną klimę, podwójny bagażnik,a może we wnętrzu jest jakieś oznaczenie wersji .Do soboty jeżdziłem laguną 2 która ma w skrytce napis jaka to wersja wyp. czy znajde gdzieś na forum polską instrukcję obsługi bo moja jest po francusku, abo chociaż obsługę klimy .Pozdrawiam Mój tez jest z Francji. Też nie wiem jaka to wersja. Ma skórzana tapicerkę, czujnik deszczu i zmierzchu, alufelgi, halogeny, elektryczne szyby i lusterka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.a.polak Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 no to najpewniej wersja TEKNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Odświeżę ten temat.Otóż interesują mnie lusterka składane...i nie byłoby najmniejszego problemu z nimi ,bo można kupić,ale... Właśnie różnice w wyposażeniu.Mam przełącznik od lusterek,który ma sterowanie zamykania i otwierania uszu,wtyczka ma chyba 10 pinów.U mnie zabudowany jest przełącznik gdzie nie ma składanych uszu,a wtyczka ma UWAGA!-16 pinów! Na razie poległem ,co mieli na myśli Japońce dając do mniej obsługowych lusterek więcej kabli niż do bardziej "zaawansowanych" Walczył będę dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Diablo Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Jacko ja doliczyłem się 15-pinów na kostce do składanych lusterek W tej aukcji jest zrobione zdjęcie tyłu sterownika http://allegro.pl/panel-sterowania-lusterkami-nissan-note-e11-07-1-6-i3647857068.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 No to by podchodziła,bo ja dostałem taki sam wyłącznik z mniejszą ilością pinów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts