Guest CKterrano Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Witam Mam pytanie po przejeździe przez wodę (nieudanym zresztą ) w misce olejowej pojawiło się paliwo zmieszane z wodą i resztką oleju która nie zdążyła wyciec przez simering na wale jaka może być diagnoza ? od czego zacząć ? dzięki z góry za pomoc ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terranosaur Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 a jeździ to jeszcze wogole ? odpala? itp. napisz co więcej mu dolega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CKterrano Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 W tej chwili schnie ... Zdjęty kolektor dolotowy wyciągnięte świecie opróżniona miska olejowa ... Jutro zabieram się za simering na wale ... tylko nie wiem skąd to paliwo w oleju ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Whitie Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 W tej chwili schnie ... Zdjęty kolektor dolotowy wyciągnięte świecie opróżniona miska olejowa ... Jutro zabieram się za simering na wale ... tylko nie wiem skąd to paliwo w oleju ??? paliwo czy woda? trzeba zanim pojedziesz przepłukać go ze 3 razy.... olejem....ale widziałem ostatnio takie 4,7 z jeepa który leciutko zaciągnął wodę.... żal mi było jak usłyszałem...do wymiany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.