Guest Mar3ko Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Witam Koleżanki i Koledzy, Wiem, że temat już wałkowaliśmy, ale chcę powiedzieć o ciekawostce, QQ zaczęło ściągać w prawo ostatnio dość mocno, jako, że fura na gwarancji ruszyłem dziś do Nissana w celu załatwienia sprawy wyżej wymienionej. Na serwisie Szanowny Pan powiedział mi, że to zbieżność i mam zapłacić 170 zł ponieważ gwarancja tego nie obejmuje. Mówię ok, ale może to coś innego, wypadałoby sprawdzić, człowiek nawet pupy nie podniósł żeby oglądnąć auto czy umówić wizytę. Zbieżność i koniec - jasnowidz jakiś czy co.... . PS auta oczywiście nie zrobiłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paba Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 i co, cały czas teraz kontrujesz w lewo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mar3ko Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Dosłownie, z Krakowa wracałem, to aż mnie biceps bolał . Do znajomego podjadę w sobotę niech posprawdza auto i zobaczymy co wyjdzie i wtedy do Nissana pojadę, jeśli coś będzie rozwalone. A jeśli się okaże rzeczywiście ta zbieżność no to u znajomego 70 zł a serwis chce 170. PS Ciśnienie jest OK w oponach, tak uprzedzam bo zaraz się ktoś przyczepi, że nie sprawdziłem i to to Link to comment Share on other sites More sharing options...
paba Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Dosłownie, z Krakowa wracałem, to aż mnie biceps bolał . Do znajomego podjadę w sobotę niech posprawdza auto i zobaczymy co wyjdzie i wtedy do Nissana pojadę, jeśli coś będzie rozwalone. A jeśli się okaże rzeczywiście ta zbieżność no to u znajomego 70 zł a serwis chce 170. to teraz trzeba wyregulować żeby pościągał dłuższą chwilę w lewo pewnie, że zrób u znajomka, jeśli to to i jeśli taka różnica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lider Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Ciekawy jestem czy ustawienie zbiezności pomogło czy nie? Ja też mam problem ze ściąganiem w lewą strone i również zaproponowano mi ustawienie zbiezności za 22o PLN....odmówiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom112 Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Witam ja też miałem problem ze ściąganiem w prawo i po ustawieniu zbieżności pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
^^ehhh^^ Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 ile można pisać o tym samym w kółko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.