fan5tomas Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam serdecznie. Poszukuję opisu przekaźników znajdujących się pod maska po stronie pasażera przy wlewie płynu do spryskiwaczy w Primerce P12 1,9 dCi. jeśli ktoś mógłby zrobić zdjęcie (-a) jak to powinno prawidłowo wyglądać i być podpięte, no i oczywiście jakie powinny się tam znajdować przekaźniki, będę wdzięczny. Muszę kupić przekaźniki i całą skrzynkę a mam z tym problem (co i jAKIE). Będę wdzięczny za pomoc. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milsa666 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam serdecznie. Poszukuję opisu przekaźników znajdujących się pod maska po stronie pasażera przy wlewie płynu do spryskiwaczy w Primerce P12 1,9 dCi. jeśli ktoś mógłby zrobić zdjęcie (-a) jak to powinno prawidłowo wyglądać i być podpięte, no i oczywiście jakie powinny się tam znajdować przekaźniki, będę wdzięczny. Muszę kupić przekaźniki i całą skrzynkę a mam z tym problem (co i jAKIE). Będę wdzięczny za pomoc. Pozdro Lista, opis do czego służą i jakiego typu są przekaźniki masz w serwisówce (szczególnie str. PG-80, PG-90, PG-91) Natomiast jeżeli chodzi o konkretne "typy" przekaźników - to nie znalazłem - serwisówka mówi jedynie o kolorze Znalazłem jedynie coś takiego: http://www.szrociarnia.pl/product-pol-10667-Nissan-Primera-P12-2-0-przekazniki.html pg.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carlozzz Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Ciekaw jestem, czy dla silnika F9Q (czyli 1.9dCi 120KM) jest tak samo, bo serwisówka skupia się na silnikach YD i QR... Czy dla F9Q też są aż cztery przekaźniki wentylatora chłodnicy? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.