tomaszek123 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 WITAM.W MOIM MURANO PODCZAS OSTREGO HAMOWANIA ROZLACZA SIE LEWY KANAL PODCZAS SLUCHANIA CD.JAK TO USUNAC I JAK ZMIENIC CZESTOTLIWOSCI FM ZZA WIELKIEJ WODY NA EUROPEJSKA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid72 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 WITAM.W MOIM MURANO PODCZAS OSTREGO HAMOWANIA ROZLACZA SIE LEWY KANAL PODCZAS SLUCHANIA CD.JAK TO USUNAC I JAK ZMIENIC CZESTOTLIWOSCI FM ZZA WIELKIEJ WODY NA EUROPEJSKA? U mnie radio nie wymagało przestrojenia, też mam BOSE, i samochód jest również sprowadzony z USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 W W-wie ci przestroją - firma Mikar - pogooglaj. co do rozłączania kanału to penie jakiś banał- poluzowana kostka albo kabelek to tez ci ogarną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonb5fl Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Kolego ogarnąłeś ten problem z rozłączaniem tego kanału? u mnie tak samo tylko nie podczas hamowania, tylko rozłącza mi np. przy wjechaniu w dołek, próg zwalniający itp. ale tylko podczas odtwarzania płyt, radio wszystko ok jest. Kostki te przy radiu oglądałem i nie zobaczyłem nic niepokojącego na pierwszy rzut oka. Gdzie ewentualnie szukać dalej przyczyny..? Ktoś może coś sensownego podpowie..? Albo może ktoś podpowie czy i ewentualnie gdzie jest wzmacniacz ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkar Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 W bagażniku, pod oparciem tylnych siedzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.