tomaszek123 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 WITAM.W MOIM MURANO PODCZAS OSTREGO HAMOWANIA ROZLACZA SIE LEWY KANAL PODCZAS SLUCHANIA CD.JAK TO USUNAC I JAK ZMIENIC CZESTOTLIWOSCI FM ZZA WIELKIEJ WODY NA EUROPEJSKA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dawid72 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 WITAM.W MOIM MURANO PODCZAS OSTREGO HAMOWANIA ROZLACZA SIE LEWY KANAL PODCZAS SLUCHANIA CD.JAK TO USUNAC I JAK ZMIENIC CZESTOTLIWOSCI FM ZZA WIELKIEJ WODY NA EUROPEJSKA? U mnie radio nie wymagało przestrojenia, też mam BOSE, i samochód jest również sprowadzony z USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirtrojan Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 W W-wie ci przestroją - firma Mikar - pogooglaj. co do rozłączania kanału to penie jakiś banał- poluzowana kostka albo kabelek to tez ci ogarną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robsonb5fl Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Kolego ogarnąłeś ten problem z rozłączaniem tego kanału? u mnie tak samo tylko nie podczas hamowania, tylko rozłącza mi np. przy wjechaniu w dołek, próg zwalniający itp. ale tylko podczas odtwarzania płyt, radio wszystko ok jest. Kostki te przy radiu oglądałem i nie zobaczyłem nic niepokojącego na pierwszy rzut oka. Gdzie ewentualnie szukać dalej przyczyny..? Ktoś może coś sensownego podpowie..? Albo może ktoś podpowie czy i ewentualnie gdzie jest wzmacniacz ? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wkar Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 W bagażniku, pod oparciem tylnych siedzeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.