Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Zmieniarka [P11.144]

jummbo76
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy jest szansa, że ktoś dysponuje opisem pinów (przewodów) lub informacją jak, co i z czym połączyć?

post-33470-0-06472700-1314638274_thumb.jpg

cały czas kompletuję P11.

smile.gif a dużo Ci jeszcze zostało??smile.gif i jak się sprawuje nissmo?? i gazik??

Juz wszystko ok :) teraz pod dach trafiło oryginalne radio (z obsługą zmieniarki) i teraz sztukuję kabel.

Gazik ok. Po instalacji w Lubiczu tylko tankuje i nie myśle więcej o LPG. Sunnacz też ok tylko ruda go atakuje :)

dzisiaj dotarła do mnie przesyłka z czymś takim i powiem Ci, ze zajefajne, a jako długoletni użytkownik zmieniarki, która znajduje się w bagażniku, przykryta bagażami w trasie to wiem, że nie chce się nawet do niej sięgać, dlatego może rozważ takie coś, działa super

dzisiaj dotarła do mnie przesyłka z czymś takim i powiem Ci, ze zajefajne, a jako długoletni użytkownik zmieniarki, która znajduje się w bagażniku, przykryta bagażami w trasie to wiem, że nie chce się nawet do niej sięgać, dlatego może rozważ takie coś, działa super

a może chcesz sprzedać swoja zmieniarkę? :)

hehe jak juz jest to raczej nie ale jak bym nie miał to nie wiem, czy ta opcja nie była by tańsza i lepsza, biggrin.gif

Chłopaki wiecie gdzie znajduje sie bezpiecznik od radia i zmieniarki w primerze p11 po lifcie?? zmieniałęm za zmieniarką kostki na nowe i zwarłem przypadkiem dwa kable i wyjebało bezpiecznik a nie wiem gdzie go szukac, pod kierownica napewno go nie ma. mike6_6

• 4 tygodnie później...

Chłopaki wiecie gdzie znajduje sie bezpiecznik od radia i zmieniarki w primerze p11 po lifcie?? zmieniałęm za zmieniarką kostki na nowe i zwarłem przypadkiem dwa kable i wyjebało bezpiecznik a nie wiem gdzie go szukac, pod kierownica napewno go nie ma. mike6_6

Cześć

Znalazłeś ten bezpiecznik?

Pytam bo ... chyba miałem ten sam problem :) był koło akumulatora 15A

Edytowane przez Jummbo

• 2 tygodnie później...

Niestety musisz kupic cały kabel lub zrobić tak jak ja. Udało mi się kupić wtyczki (od strony radia i zmieniarki) i lutowałem sam wg schemau od Dino. Wszystko działa jak należy. Wtyczki widziałem na alegr....... chyba po 69 zł. Gdzieś czytałem że kabel w serwisie około 200-300zł ale nie wiem czy to prawda.