Gość mariusz226 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Witam Panowie, do wczoraj primerka smigala! zatankowalem wsiadam i jade , poszarpuje deliktanie czasem i nie chce isc. ja dodaje gazu a ja tak jak by mulilo , buczy i slabnie. na benzynie wszystko ok ale na gazie na postoju daje przegazowke a ona zaczyna od buczenia i zanim zareaguje obrotomierz to ja juz mam pedal do konca, na benzynie normalnie.co moze byc? trafilem na lewy gaz? jestem teraz w norwegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 przeniosłem we właściwe miejsce jaka instalacja gazowa??? filtry pozmieniane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz226 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 (edytowane) dzieukuje. nowa zrobione na niej 20 tys . sekwencja a zachowujesie jak byla by zwykla bo kiedys mialem w lanosie zwykla i tak samo ja mu w gaz a on sie rozpew]dza, nie ma mocy..filtry 8 tysiecy temu. ale chodzil chodzil i nagle tak. jestem w norwegi tu pada czesto, ale na benzynie ok. a tankowalem gaz i w butli w skali 40 do 0 bylo 5 jednostek gazu. kolega mowil ze moze syf z dna butli wzielo Edytowane 4 Września 2011 przez mariusz226 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 nie żaden syf nie poleciał, jak masz możliwość to podepnij się fejsem i wtedy zobaczysz co i jak, sprawdź wężyki od podciśnienia może jakiś spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 cały czas ciągnie z dna .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borasmax Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 mam ten sam problem:( jade na gazie dodaje gazu a almera stoi w miejscu przelaczam na benzyne i auto wyrywa do przodu, przy rownej jezdzie na gazie czasami poszarpuje i kompletny brak mocy, instalacja ma rok jest to sekwencja i przejechane 30k filtry zmienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 podepnij się fejsem i zobacz co sie wtedy dzieje, jaka to instalacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borasmax Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 problem byl z czujnikiem temperatury gazu po jego wymianie wszystko wrocilo do normy:) musze tylko jechac do kogos z fejsem albo kupic i sam zrobic dobre mapowanie bo brakuje troche mocy na 4 i 5 biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 jaką masz elektronikę do LPG?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borasmax Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 diego ls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 a czyli to samo co KME Diego G3, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz226 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 u mnie problem panowie byl z przeplywomierzem - zbyt mala dawka gazu i mulil! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 u mnie problem panowie byl z przeplywomierzem - zbyt mala dawka gazu i mulil! rozwiń to trochę, bo nie za bardzo wiadomo do czego ten post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz226 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 problem z glowy przeplywomierz padal i padl do konca. mam lpg na stagu 4 sekwencja. primera smiega jak szalona najlepsze auto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 (edytowane) To ja czegoś nie rozumiem na benzynie śmigał, na gazie nie i winna była przepływka? Powinien chyba wtedy na obydwu paliwach się kiepscić.(?) Edytowane 14 Stycznia 2012 przez krajesiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 To ja czegoś nie rozumiem na benzynie śmigał, na gazie nie i winna była przepływka? Powinien chyba wtedy na obydwu paliwach się kiepscić.(?) kolega ma sekwencję, czyli dokładnie tak jak mówisz, moze coś dodatkowo zrobili ale nie do końca poinformowali klienta bo za przepływke trzeba skasować kaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zrobili mapkę a kase za przepływkę wzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi