szakal244 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam wszystkich. Mam problem z zaprogramowaniem 2ch pilotow do swojej P11 2.0 TD z 98r, tzn po zaprogramowaniu pierwszego pilota nie dziala pilot drugi uprzednio zaprogramowany i tak na zmiane. Wiem ze moge zaprogramowac tylko 4 kluczyki, czyli to oznacza ze nie moge juz miec 2ch zaprogramownych pilotow naraz? Czy mozna cos w zwiazku z tym zrobic? Thx for all posts!! Temat zamkniety - programowanie dwoch pilotow naraz. Miłego!! No Thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pchaker Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Też miałem ten sam problem, jeden przestał mi działać aż znalazlłem na forum taki instruktaż. Jak już zaczniesz to musisz programować obydwa piloty bo kasuje ustawienia. Oto on: 1. przekręcić kluczyk w stacyjce 6 razy w ciągu 10 sekund (włączasz zapłon i wyłączasz), po 6 razie na pozycję ACC i powinien mrugnąć kierunkami 2 razy. 2. trzymając pilota blisko stacyjki wcisnąć i trzymać na pilocie UNLOCK, trzymając UNLOCK wciskasz 3 razy LOCK- powinien mrugnąć 1 raz kierunkami. 3. następnie bierzesz drugiego pilota i też wciskasz i trzymasz UNLOCK i 3 razy wciskasz LOCK- znów powinien mrugnąć 1 raz kierunkami. 4. na końcu przekręcasz na pozycję ZAPŁON i wtedy powinien mrugnąć 2 razy. U mnie to zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.