Guest kama_prezes2 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Witam. Mam sunny n14 2.0 diesel i mam taki problem ze swiatlami mijania. Poprostu ich nie ma. Auto stalo jakies pol roku i teraz jest problem bo odpalil od kopa tylko swiatel mijania nie ma. Drogowe sa. Bezpieczniki w kabinie sprawdzone. pod maska przekaznik tyka (chodzi mi o przekazniki od strony pasazera). Czy sa jeszcze jakies inne ktore pominalem?? Z gory przepraszam za nowy temat bo byly podobne ale nic nie wywnioskowalem z tego bo bylo tak dziwnie napisane. Aha zarowki sa ok bo sprawdzalem. Wkladalem nowe i nic. CZekam na jak najszybsza odpowiedz. Pozdrawiam maniaki:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
polo1976 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 O ile mnie pamięć nie zawodzi w skrzynce obok zbiornika wyrównawczego cieczy chłodzącej, przy samym błotniku masz 2 bezpieczniki od świateł. Sprawdzałeś je?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kama_prezes2 Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Yyyyy nie. Jutro sprawdze. Moze to bedzie przyczyna:) Padło na przełacznik swiatel. Mam moze ktos na sprzedaz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
komprez Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Kup na szrocie lub nowy w sklepie ... to nie są duże koszta ok 25pln za nowy .. może być nawet od innego auta tylko trzeba sprawdzić czy wyprowadzenia są takie same .. z tego co wiem to pasują od almery, primery(do 99roku) i innych modeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavron06 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Wykręć swój stary przełącznik. Weź butelkę WD-40. Prawdopodobnie styki zaśniedziały. spróbuj ewentualnie dogiąć styk od świateł których nie masz. Ja tak zrobiłem bo nie miałem drogowych i do dzisiaj są Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.