Gość alkiewicz Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam mam od niedawna sunny y10 2.0d rok prod.96 Chciałbym go stuningować mechanicznie i wizułalnie a nie bardzo wiem jakie części Macie jakieś pomysły Z góry Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 tylko po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TmK18 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 popatrz sobie w necie na ciekawe projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz1111 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 popatrz sobie w necie na ciekawe projekty w necie nie ma nic na temat tego silnika niestety. doradze CI kolego tylko dwie rzeczy jakie mozna zrobic a Twoja dupohamownia na 100% odczuje rezultaty(robilem to i wiem ze mozna smialo wyprzedzac) obrobka glowicy(wieksze zawory juz sie nie zmieszcza wiec to odpada) powiekszenie kanałow dolotowych oraz wylotrowych i wypolerowanie razem z kolektorem dolotowym(duzo roboty ale warto) wydech przelotowy i tylko tlumik koncowy (nie pusty tylko powiekszyc trzeba dziury w rurkach ktore tam sa ale znacznie trzeba powiekszyc) bedzie cicho i lepiej.mysle ze to ok 5KM da bo rzeczywiscie da sie to odczuc,wlej modyfikator plus do oleju i tez bedzie poprawa i mniejsze spalanie(tygodniowo paliwo mi wychodzilo ok 150zł a po przejechaniu ok 1000km na modyfikatorze zalewam za 130zł wiec jednak jest oszczednosc i silnik fajnie lekko pracuje aha zapomnialem dodac ze warto zalozyc pokrywe zaworow z filtrem(nie radze separowac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aBa Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Wymiana na SR20.Diesla nie ma co dłubać.W ogóle nie rozwojowy silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.