Gość euphonic Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam, mam takie pytanie, mam prime p10 sedan z centralnym bez pilota od nowości. Tak się zastanawiałem czy można by było pod seryjny komputer/sterownik zakodować klucz, czy musiałbym zmienić całą instalację centralki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 raczej nie, kup jakikolwiek alarm lub zwykłe sterowanie centralnym na pilota i będzie gott, nie zapomnij też o siłowniku sterującym do drzwi kierowcy, bo w oryginale tam nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość euphonic Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Dzięki za odp. Ale o co chodzi z tym siłownikiem. Mam go w drzwiach od kierowcy, ale sterowany jest po przekręceniu kluczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Mam go w drzwiach od kierowcy, ale sterowany jest po przekręceniu kluczem jak nie masz centralnego z pilota to na 99% nie masz tam siłownika, tylko przełącznik przy zamku który albo otwiera albo zamyka pozostałe drzwi, i dlatego trzeba dołożyć siłownik sterujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość euphonic Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Aha, ale w pozostałych drzwiach to już jest co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 no jak się otwierają i zamykają to chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość euphonic Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 A powiedz mi jeszcze jedno. Jakbym kupił centralke z pilotem od innego nissana, dało by radę podłączyć czy musiałbym zmieniać siłowniki jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.