czarny-kat Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Witam czy ktoś z was rozwiązał ten problem z tym brakiem mocy bo ja mam to samo zaczęło się przy 225000 km i coraz częściej muszę gasić silnik i zapalać go znowu w mieście to jest koszmar witam byłem wczoraj u mechanika wymieniłem regulator wysokiego ciśnienia i nic nie dało wymieniłem też czujnik ciśnienia na listwie i też nic nie dało dalej ma problem z mocą i jestem w kropce co dalej ??????? Witam wszystko już wiem jak się wymienia zawór wysokiego ciśnienia to trzeba go skalibrować bo bez tego nic to nie da tylko to można zrobić w ASO oni mają program właśnie od nich wróciłem i jest wszystko w porządku koszt takiego zaworu to 480 zł a kalibracja 200 zł w ASO a koszt zaworu w ASO to 650 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Jeśli masz na myśli ten zawór w pompie to nic nie trzeba kalibrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny-kat Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 tak ten zawór jak wymieniłem ten zawór to nic nie dało musiałem jechać do serwisu żeby skalibrować i wszystko jest teraz ok a wymieniałeś ten zawór już jeśli tak to gdzie w serwisie czy u prywaciarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Sam osobiście go wymieniałem kalibracja to bzdura ktoś cię naciąga przejechałem od wymiany ok 60tk i objawy nie powróciły zawór kosztował 450zł i troszkę mego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi