Orzeszek Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 azm-61 dziękuję! :) jesli to do mojego rocznika bolidu to wychodzi na to, że ruch w strone silnika odwrotnie niż przedniej szyby, czyli pupa czyli nie działa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Instrukcja rocznik 2000 więc jak najbardziej do Twojego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Choinka..... to już nie wiem o co chodzi. Z tego samego pomposilniczka wychodzą dwa wężyki jeden na przód drugi na tył jeden pompomu drugi nie. Może być to jakiś bezpiecznik? albo coś źle jeszcze rozumuję? bo gdyby był inny pompkosilniczek to ten drugi wężyk by był pod niego podpięty a nie pod ten pierwszy prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ten typ pompki podaje na tył przez zmiane polaryzacji (+ - lub - +) na silniku, ale jak widze to musisz opanować wajche od wycieraczek. Jeśli podaje na przód to pompa OK problemem może być manetka lub jej kierownik-operator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No to nie wiem o co biega. Może coś z manetką możę cos z Orzeszkiem. Pojutrze wsiądzie inny kierownik i mu powiem żeby mi wyczyscił szybke z tyłu hehe. Ale przełączałem tą manetkę już 15 razy i nic się nie dzieje. Dam znać azm-61 a czy miałbyś taką instrukcje w całośći? :) do mojego pojazdu wsiadł inny kierownik i też nie spryskał tylnej szyby także póki co wychodzi na to że nie wiadomo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Zrób zdjęcie manetki tak żeby grafike było widać i wstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 azm-61 a czy miałbyś taką instrukcje w całośći? Może i mam ale reszta to na PW lub @. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Oświeci mnie kto jak się włącza spryskiwacze reflektorów 2002 TII? Już 2-gi rok się nad tym głowię :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tym oto magicznym przyciskiem (pierwszy z prawej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Nie ten model. Po 2000r mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 U mnie spryskiwacz reflektorów działa razem ze spryskiwaczem szyby, tylko nie pamiętam czy za każdym razem czy co któreś spryskanie szyby. Jak nie zapomnę to sprawdzę jutro jak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Coś mi się kojarzy, że chyba ktoś kiedyś mówił, że co 3, ale mogłem coś pokręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tak ktoś mi podpowiadał no ale toż to lipa jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 U Ciebie nie działa tak, dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A uj go wi. Jak pada deszcz to rozbryzgu z reflektorów nie widać. A chciał bym sobie niezależnie psiknąć i błysnąć na skrzyżowaniu że posiadam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To musisz przerobic sobie na guziczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tym oto magicznym przyciskiem (pierwszy z prawej) o kurcze to już wiem czemu mam tam pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ebać lans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dżem Sprawdziłem i mi spryskuje reflektory za każdym razem jak spryskuje szybę (trochę lipa bo dużo płynu idzie, ale co zrobić). Sprawdzałeś u siebie czy Ci pompka podaje płyn do "rozdzielacza", który masz pod zderzakiem koło prawego spryskiwacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Sprawdzę, Może i u mnie pryska równolegle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekm Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Czesc Wszystkim w Nowym Roku u mnie wycieka plyn ze zbiornikczka spryskiwaczami reflektorow, na chwile obecna zdjolem przewod i zaslepilem. Stoi sobie na garazu i pomalutku cala noc saczy sie ze spryskiwaczy. Jakis zaworek padl gdzie po drodze czy pompka ? przerabial ktos ten temat ? dziekuje Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 temat stary ale zabawię się w górnika u mnie wycieka plyn ze zbiornikczka spryskiwaczami reflektorow, na chwile obecna zdjolem przewod i zaslepilem. Stoi sobie na garazu i pomalutku cala noc saczy sie ze spryskiwaczy. Jakis zaworek padl gdzie po drodze czy pompka ? przerabial ktos ten temat ? miałem to samo, założyłem dodatkowe zaworki zwrotne od spryskiwaczy szyb i jest spokój ale pytanie jak to jest ze spryskiwaczami reflektorów?? bo nei wiem czy u mnie działają czy nie, (jeszcze nie sprawdzałem czy działają na krótko ) ale po włączeniu świateł i spryskaniu szyby reflektory suche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Mam "lansa" juz parę lat i nie mogę odkryć jak zadziałać żeby polać po swiatełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 chyba trzeba dac na przycisk i będzie z bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 A to nie tak, że co 3 czy 5 mycie powinno prysnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi