lemmy69 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 No ... jest to jakieś logiczne wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 DINO u mnie działa za każdym pryśnięciem,ALE! muszą być włączone światła przynajmniej postojówki,jak światełka wyłączne to działa tylko szyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 DINO u mnie działa za każdym pryśnięciem,ALE! muszą być włączone światła przynajmniej postojówki,jak światełka wyłączne to działa tylko szyba. taż mi się wydaje, ze tak to powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 No to u mnie nie działa w żadnej sekwencji (pod autem też sie nie leje). Jak znajdę chwilę to podłączę silniczek na krótko. Może zaniemógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi