sylweq Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) Witam, po wymianie tylnej szyby zablokowała sie w moim qq tylna klapa. Jest zamknieta, jednak qq zgłasza iz jest otwarta, przy czym nie mozna jej otworzyć. Jednocześnie ze względu na stan niedomknięcia drzwi nie można zamknąć samochodu i włączyć alarmu. Edytowane 29 Września 2011 przez sylweq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) Witam, po wymianie tylnej szyby zablokowała sie w moim qq tylna klapa. Jest zamknieta, jednak qq zgłasza iz jest otwarta, przy czym nie mozna jej otworzyć. Jednocześnie ze względu na stan niedomknięcia drzwi nie można zamknąć samochodu i włączyć alarmu. Na stronie 3-13 instrukcji opisano jak otworzyć piąte drzwi od środka. Ja zamknałem kiedys tylna klapę z .... rekawem od polara w miejscu zamka. Co sie nameczyłem aby ja otworzyć. otworzyłem ale polar ....... kupiłem nowy Pozdrawiam Edytowane 17 Października 2011 przez Author53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweq Opublikowano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Dziękuje, podjechałem do serwisu i mi otworzyli pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dziękuje, podjechałem do serwisu i mi otworzyli pozdrawiam To może opiszesz jak oni to zrobili? Może mają inną metodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweq Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Nie wiem jak to zrobili ( otwierali od środka ), w instrukcji nie znalazłem ani słowa na ten temat. Samochód ma system kluczyka zbliżeniowego i micro przycisków, Pod czujnik dostał się mały odłamek szkła i zablokowała system zapadki. Z tego widziałem to plastiki musieli zdjąć. Jak znajdziesz chwilę to wklej ten fragment instrukcji, chętnie poczytam. chyba,że nie zrozumiałeś pierwszego postu, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 (edytowane) Nie wiem jak to zrobili ( otwierali od środka ), w instrukcji nie znalazłem ani słowa na ten temat. Samochód ma system kluczyka zbliżeniowego i micro przycisków, Pod czujnik dostał się mały odłamek szkła i zablokowała system zapadki. Z tego widziałem to plastiki musieli zdjąć. Jak znajdziesz chwilę to wklej ten fragment instrukcji, chętnie poczytam. chyba,że nie zrozumiałeś pierwszego postu, Pozdrawiam Dokładnie tak to w mojej instrukcji opisują. Trzeba zdjąć plastik i przesunąc dźwignię jak na ponizszym rysunku. Odblokowanie zamka pokrywy bagaznika.doc Edytowane 17 Października 2011 przez Author53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaav Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Potwierdzam, sposób z instrukcji działa, trzeba się tylko dostać do bagażnika przez tylne drzwi, co nie jest jakimś wielkim problemem. Potem należy podważyć plastik zabezpieczający (który, w moim przypadku, w czasie tej operacji pękł) i przesunąć małą dźwignię. Do całej operacji potrzebny jest jeden płaski śrubokręt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Potwierdzam, sposób z instrukcji działa, trzeba się tylko dostać do bagażnika przez tylne drzwi, co nie jest jakimś wielkim problemem. Potem należy podważyć plastik zabezpieczający (który, w moim przypadku, w czasie tej operacji pękł) i przesunąć małą dźwignię. Do całej operacji potrzebny jest jeden płaski śrubokręt. ... i zapasowy plastik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 NIE DOTYCZY POSIADACZY KRATY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Chyba ze krata ma usuniętą blachę na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Chyba ze krata ma usuniętą blachę na dole Dokładnie ! Ewentualnie Ci co mają kratę będą potrzebować po za płaskim śrubokrętem jeszcze brzeszczocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi