Gość Kasjer Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Mam nowy telefon HTC Wildfire i dziwna sprawa ale nie mogę znaleźć funkcji przesyłania całej książki telefoniczne lub pojedynczych numerów do radia w QQ po Bluetoth. Ma ktoś taki telefon i może podpowiedzieć jak to zrobić? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Mam nowy telefon HTC Wildfire i dziwna sprawa ale nie mogę znaleźć funkcji przesyłania całej książki telefoniczne lub pojedynczych numerów do radia w QQ po Bluetoth. Ma ktoś taki telefon i może podpowiedzieć jak to zrobić? Z góry dziękuję Włącz Bluetooth w HTC, jak odnajdzie urzadzenia w swoim zasiegu to wybierz Nissan Connect. Po chwili system w HTC zapyta dwa razy czy połaczyc z NC. Potwierdź. Po chwili ksiązka tel. automatycznie zostanie pobrana i bedzie aktywna na NC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boos Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 dokladnie tak jak napisal powyzej Author53. Najpierw musisz sparowac urzadzenia czyli Conekta w kaszkaju i swoj telefon, jak sie polacza to musisz autoryzowac Conecta kodem 1234, telefon sie zaloguje w Conekcie i po chwili zapyta sie czy pobrac ksiazke telefoniczna, potwierdzasz tak i czekasz az pobieranie sie zakonczy, teraz w ustawieniach konekta wybierz sposob pokazywania kontaktów tzn czy telefon lub karta sim albo aba razem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Z tego co widzę Kasjer ma wersję Acenta wiec pytanie czy ma (czy masz) NC ? Ja od niedawna mam HTC Desire S i początkowo nie chciały mi się oba urządzenia sparować. Jak dobrze pamiętam parowanie udało się po tym jak to telefon odnalazł NC a nie odwrotnie. Jak dasz znac czy wogle masz NC to postaram się powtórzyć całą operację i dam i znać. Na pocieszenie powiem że ksiązka telefoniczna znacznie fajniej jest wyświetlana przy współpracy NC z HTC niz NC z Nokią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasjer Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nie mam NC ale już sobie poradziłem. Niestety trzeba przerzucać numery po sztuce. Przynajmniej ja nie widzę możliwości przesłana całej książki. Dzięki za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.