Gość speedo12 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Sprzedam nawigację do nissana Navara, Pathfinder, Qashqai, X-Trail, Murano, Infiniti. Nawigacja pasuje do samochodów z rocznika od 2010. Jest to nawigacja wgrywana na twardy dysk. NISSAN Connect Premium - 2011(najnowsze wydanie wyszło miesiąc temu). Płyty zostały zakupione w firmie Navteq jest to oryginalne wydanie 5 dvd w oryginalnym opakowaniu 400 zł. OKAZJA. Zainteresowanych zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cefas Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Sprzedam nawigację do nissana Navara, Pathfinder, Qashqai, X-Trail, Murano, Infiniti. Nawigacja pasuje do samochodów z rocznika od 2010. Jest to nawigacja wgrywana na twardy dysk. NISSAN Connect Premium - 2011(najnowsze wydanie wyszło miesiąc temu). Płyty zostały zakupione w firmie Navteq jest to oryginalne wydanie 5 dvd w oryginalnym opakowaniu 400 zł. OKAZJA. Zainteresowanych zapraszam na PW. czy płytka pasuje do x traila z 2008r czy płytka pasuje do x traila z 2008r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Nawigacja Nissan Connect jest do kitu. Jestem posiadaczem Nissan Note z nawigacją Nissan Connect o grudnia 2011. Mapa jest z 2011. w bieżącym tygodniu wybrałem się w trasę i jechałem przez Warszawę. W trasie prowadził w miarę właściwie, jedynie tam gdzie budowane były mosty i zbudowane objazdy to pokazywała, że jadę po polu . Najgorsze było kiedy dojechałem do Warszwy i natrafiłem na zamkniętą rozkopaną ulicę. Oczywiście musiałem zjechać na objazd i sądziłem, że zaraz przeliczy i wyznaczy nową trasę. Niestety, dłuży czas kazała zwracać apotem wyznaczyła trasę i po kilku skrzyżowaniach znalazłem się w miescu początku objazdu. Wtedy zjechałem na chodnik, założyłem swoją sprawdzoną AutoMapę w wersji w sumie nowej, bo ze stycznia 2012. Wyznaczyłem miejscowość docelową i AM bezbłędnie przeprowadziła mnie przez Warszawę omijając wszelkie korki i budowy dróg. Od tej chwili wracam do AM i będę nadal wykupywał licencję która na Europę kosztuje 149 zł i jest sześć aktualizacji w roku. Natomiast aktualizacja w Nisssan Connekt kosztuje około 500 zł rocznie i jest nieaktualna. Porównując aktualnośc map AM i Nissan Connect to NC ma aktualne mapy 2 lata wstecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.