Prozz Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam, chcialbym rozkrecic kierownice z d40 gdyz ten plastik mam wytarty i musze go oddac gdzies do malowania. Ma ktos moze dobry patent na te czynnosc gdyz nie chce niczego urwac lub zniszczyc ? Navara z 2007r, kierownica nie wielofunkcyjna, z airbag . Dziekuje fotki mile widziane pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry341 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 w peugeocie wkładałem płaski śrubokręt w dwa otwory w spodniej stronie stronie, podważało to poduszkę powietrzną i po zdjęciu kabelków z poduszki był dostęp do śruby mocującej kierownice. Jakby ci się udało gdzieś polakierować daj znać, też się przymierzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waniu Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Z tego co pamiętam to trzeba mocno pociągnąć do góry i wyskakują ,one są na takich gumkach.Jak nie pójdzie ręcznie to podważ śrubokrętem nie powinieneś nic urwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy89 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Od dołu jest taka mała dziurka w niej jest uchwyt poduszki który trzeba nadusić ściągasz poduszke i odkręcasz kiere(odłącz akumlator zanim ściągniesz poduszke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prozz Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Oki, podziekować ! W wolnej chwili sie za to werzne.... A co do: "Jakby ci się udało gdzieś polakierować daj znać, też się przymierzam." to myślałem nie o tradycyjnym malowaniu tylko hydrografice- ( nadruku wodnym ) o kolorze carbon... Jak juz bedzie gotowe to wrzuce fotki pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry341 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 a ja myślałem że tylko ja mam takie szorstkie łapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prozz Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam, sorry że tak późno ale tak zeszło... mam zdjecia z tą hydrografikaw mojej navarce, jak cos to pisac, podrzuce na m@ila: Prozak_vip@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam, sorry że tak późno ale tak zeszło... mam zdjecia z tą hydrografikaw mojej navarce, jak cos to pisac, podrzuce na m@ila: Prozak_vip@interia.pl Może wstawisz jedną fotkę na forum? Jaki koszt i gdzie robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.