Gość Greggy Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam Mam pytanie "dolazylem " do mojej Tinki przednie halogeny ,wymienilem manetke do swiatel na 2 zakresowa ,zamontowalem halogeny i nic ,zarowki sprawdzone ,przy przelaczaniu manetka na p.mgielne wlacza sie tylko tylnie a przod nie swieci ,sprawdzalem bezpiecznik wg.rozpiski wszystko jest o.k .Niestety kombinuje juz drugi dzien i nic .Moze ktos mial podobny przypadek i "wspomoze wiedza" .Wszystkie kostki i przewody sa orginalne nic nie przerabiane ani dokladane .Moze jest jakis dodatkowy bezpiecznik bo zarowka "kontrolka" halogenow przednich tez sie nie zapala ?????? -niemam juz pojecia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Bezpiecznik od halogenów masz w komorze silnika, ale gdzie jest przekaźnik, to tego nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Greggy Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Dzieki Mam jeszcze pytanie czy ten sam przekaznik obsluguje tylnie i przednie swiatla p.mgielne lub czy sa dwa rozne, albo czy sa dwa bezpieczniki ?? Dzieki za podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Zerknij w dział ogólny-Elektryka i diagnostyka. A o bezpiecznikach w Tino, to zerknij tu: http://forum.nissank...5-bezpieczniki/ Na temat przekaźników to się nie wypowiem, gdyż jest ich w Tino pełno, nawet w bagażniku-widać je po zdjęciu tapicerki-boczków. A inna podpowiedź:::: to na górze po prawej stronie masz coś takiego jak wyszukiwanie. Wpisz to co cię interesuje i pewnie to znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Greggy Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Dzieki Mirku Sprawa byla prosta brak przekaznika teraz wszystko pieknie swieci ,dzieki za pomoc .Na marginesie porownujac zdjecia puszki bezpiecznikow w twoim zalaczniku okazalo sie ze u mnie sa w innym miejscu"anglik" ale znalazlem i dziala !!!! Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz 1204 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Witam Mam pytanie "dolazylem " do mojej Tinki przednie halogeny ,wymienilem manetke do swiatel na 2 zakresowa ,zamontowalem halogeny i nic ,zarowki sprawdzone ,przy przelaczaniu manetka na p.mgielne wlacza sie tylko tylnie a przod nie swieci ,sprawdzalem bezpiecznik wg.rozpiski wszystko jest o.k .Niestety kombinuje juz drugi dzien i nic .Moze ktos mial podobny przypadek i "wspomoze wiedza" .Wszystkie kostki i przewody sa orginalne nic nie przerabiane ani dokladane .Moze jest jakis dodatkowy bezpiecznik bo zarowka "kontrolka" halogenow przednich tez sie nie zapala ?????? -niemam juz pojecia Pozdrawiam Witaj mam ten sam problem z halogenami ,gdzie dołożyłeś ten przekaznik,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.