karabu Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 A sprawdzałeś czy pojawia się napięcie w złączu niepracującego wentylatora? Może silnik uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwiese Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 19 godzin temu, karabu napisał: A sprawdzałeś czy pojawia się napięcie w złączu niepracującego wentylatora? Może silnik uszkodzony. Znalazłem uszkodzony jest silnik i mam pytanie czy będą pasować wentylatory z P12 od silnika 2.0 chodzi mi o wtyczki bo rozmiar jest ten sam na 6 łopatek oby dwa bo mogę je tanio kupić pozdrawiam i dziękuję za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karabu Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Producent aut tego samego modelu lecz z różnymi silnikami stara się aby części były w miarę jak najbardziej uniwersalne(koszty)1.6 i 1.8 to ta sama konstrukcja Prawie na 100 procent silniki 1.6 1.8 i 2.0 mają te same wentylatory W dieslu może być inny . Musiał by napisać ktoś kto już wymieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwiese Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Witam serdecznie a macie problem z zegarem żeby pokazywał 24h a nie 12h i km langue bo po ustawieniu i ponownym przekręceniu kluczyka nie pamięta ustawień pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertoss88 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Mi od 6 miesiecy przestawila sie godzina do tylu. Reset navi odpinanie aku nic nie daja. Sciaga godzine z gps i jest zonk nie da sie zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi