Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nowe auto - zapach rozgrzanych plastików

Gość BikJuke

Rekomendowane odpowiedzi

Odebrałem JUKE4x4. Przebieg 10km. Troszkę śmierdzi rozgrzanym palsikiem czy czymś tam spod maski, nawet jak się jedzie. Żona marudzi. Jak to było u Was ? Długo ten smród trwa ?

A ja mam Juke2x2. U mnie cały czas, intensywniej im częściej wskazówka od obrotomierza na czerwonym polu.

Ja bym reklamował na twoim miejscu, to niedopuszczalne aby śmierdziało plastikiem w nowym aucie.

W dniu 11.11.2011 o 15:26, BikJuke napisał:

Odebrałem JUKE4x4. Przebieg 10km. Troszkę śmierdzi rozgrzanym palsikiem czy czymś tam spod maski, nawet jak się jedzie. Żona marudzi. Jak to było u Was ? Długo ten smród trwa ?

Ble ble ble !

Ja kupuję nowe samochody, a nie starsze klamoty i tańsze, by właśnie czuć ten zapach nowości !

Polecam choinkę zapachową WUNDER BAUM o zapachu "New Car" Jest dużo tańsza od nowej fury.

post-41495-0-37534200-1321038408_thumb.jpg

W dniu 11.11.2011 o 19:07, xxyy777e napisał:

Polecam choinkę zapachową WUNDER BAUM o zapachu "New Car" Jest dużo tańsza od nowej fury.

Fakt ! Tylko boli mnie po tych choinach głowa. :dribble:

to że w środku "pachnie" nowością to nic dziwnego, to nie pierwsze nowe auto, którym jeżdżę. Ale bardzo intensywny zapach przegrzewanych części dochodzi spod maski albo spod auta... I jest dość nieprzyjemny. A choinkę i tak kupię ;P

A czym ma pachnieć w nowym aucie? W starym samochodzie za to czuć skarpetami i to pomimo częstego oczyszczania systemu klimy :-) Wolę jednak Juke'a (po 300km zapach plastików jest już mniej dokuczliwy).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...