Gość BiaLy_92 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Potrzebuję przednie lewe i prawe drzwi do sunnego 91r. 2l w dieslu(sedan). I chciałem się zapytać gdzie mogę dostać antenkę do mojego autka bo nawet nie wiem jak i gdzie się połamała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 a jaki kolor potrzeba?? bo mam kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiaLy_92 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 granat ogolnie ale nie musi byc koniecznie w kolorze ;] oczywiscie jak bedzie to sie nie obraze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 w sobote sprawdze i dam znać. Podaj numer to zadzwonie i podeśle zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.