emre Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 witajcie, nie mogę otworzyć samochodu pilotem w kluczyku. czy to może być wyczerpana bateria? jak i gdzie najlepiej to wymienić? witajcie, nie mogę otworzyć samochodu pilotem w kluczyku. czy to może być wyczerpana bateria? jak i gdzie najlepiej to wymienić? dodam, że akumulator jest sprawny, jest to kluczyk zapasowy, z kluczem podstawowym nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A rozbierales moze i sprawdzales mikrowlaczniki - lubia sie czesto zepsuc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 nie rozbierałem, wolę sam tego nie robić, nie znam się na tym, nie chciałbym czegoś zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 to kup na allegro mikroprzełączniki za grosze i daj do elektronika, żeby je tobie wymienił w kluczyku ( ja zapłaciłem 20 pln za 2 piloty) oraz kup baterie i zakoduj na nowo kluczyki według instrukcji, którą znajdziesz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 przepraszam ale pokazalem tą instrukcje kodowania kluczyka w aso to mnie wysmiali , osobiscie chcialem wiedziec czy jestem w stanie to zrobic sam i cz czegos nie schrzanie jak bede w potrzebie , czytalem tez tutaj ze nei u wszystkich to dziala wiec jak to naprawde jest ktos to tu robil naprawde sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Pilot zaprogramujesz ale nie kość immobilisera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 ile kosztowałoby to w serwisie ? wiecie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Cały nowy kluczyk z pilotem i immo mowili mi chyba 500 czy 600zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Miałem taki przypadek też z zapasowym kluczykiem. Oczywiście padły mikrowyłączniki od naciskania je paznokciem a nie opuszką palca , rozwiązałem to tak że dałem to do speca od kluczy samochodowych a zapłaciłem 100 zł i po problemie, czego i tobie kolego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 przepraszam ale pokazalem tą instrukcje kodowania kluczyka w aso to mnie wysmiali , osobiscie chcialem wiedziec czy jestem w stanie to zrobic sam i cz czegos nie schrzanie jak bede w potrzebie , czytalem tez tutaj ze nei u wszystkich to dziala wiec jak to naprawde jest ktos to tu robil naprawde sam Śmiali się chyba sami z siebie, a co Ci mieli powiedzieć, ze tak można zaprogramować? Przecież muszą zarobić na kimś. Niczego nie zepsujesz Miałem taki przypadek też z zapasowym kluczykiem. Oczywiście padły mikrowyłączniki od naciskania je paznokciem a nie opuszką palca , rozwiązałem to tak że dałem to do speca od kluczy samochodowych a zapłaciłem 100 zł i po problemie, czego i tobie kolego życzę Ja dałem dwa kluczyki do serwisu TV, który mi wlutował nowe mikrowyłączniki koszt 20 pln, kupiłem 2 baterie nowe koszt ok 20 pln i sam zakodowalem zgodnie z instrukcją na forum łącznie koszt 40 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 A ja wylutowałem mikrowłączniki ze starej komórki, wlutowałem do swojego pilota - koszt 0zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 A ja wylutowałem mikrowłączniki ze starej komórki, wlutowałem do swojego pilota - koszt 0zł ja nie miałem starej komórki :-) i bateria padla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 w 1 kluczyku bede musial wlasnie te wlaczniki przeszczepic widzialem na allegro ktos je sprzedaje ale raczej komus to zlece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Kolega emre nie wie nawet czy ma jeszcze sprawną baterię. Ja bym na jego miejscu zaczął od tego, że podjechał bym gdzieś do warsztatu gdzie zakładają alarmy. Na miejscu by sprawdził czy bateria jest sprawna a jeśli byłyby walnięte mikrowyłączniki, to też by to zrobił na miejscu. Dopiero później bym się martwił gdyby kluczyk był rozprogramowany. Trochę optymizmu Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi