Gość AdaSch Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 A ja mam isofixy :shock: A co do światel - po prostu zmień żarówki na jakieś markowe lepsze. aaaaaaghr... podobno niegdy almy nie miały, takie dostalem info od dealera, zatłukę oszusta :twisted: co do żarówek to co radzicie koledzy? pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Tzn. jeszcze nie próbowalem wsadzać tam fotelika bo to dopiero za 8 miesiecy mnie czeka ale sa naszywki z tylu "ISOFIX" i sa te dziury wyciete w kanapie gdzie sie chyba montuje fotelik. Zarówki ja polecam OSRAM COLL BLUE, świeca do 30% jaśniej niz standard H7 i daja takie światlo bialo-niebieskie (z daleka ladnie to widać a'la ksenon), najwieksza ich wada jest taka ze sa bardzo drogie a wytrzymuja krótko (33 zl szt. - u mnie jedna poszla po pol roku, druga jeszcze świeci). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi