Gość damiano1718 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 nie moge wymigac bledów abs-u! podlaczam kabelkiem do 4 pinu z masa na zaplonie i nic! juz to kiedys robilem i migalo a teraz nie miga! to chyba nie da sie wymigac po zmianie pompy! pompa ma coś wspólnego z tym wymryganiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmarc Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Napisz jaki masz problem z ABS-em. Może ktoś pomoże. Ja miałem uszkodzony czujnik w lewym przednim kole. Sprawdzić to można omomierzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiano1718 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 sprawdzane bylo omomierzem, wartosci sa zgodne bo sa takie same w lewym przednim kole jak i prawym przednim! a mój blad z abs-em jest tu : http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/63416-p11-abs-cigle-ten-sam-problem%3B/page__st__40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.